Sistem pentru tratarea apei reziduale WRH 1200 Classic

Sale!
Suna acum pentru mai multe informatii
0724 463 547
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Reciclarea apei murdare pentru apele contaminate cu ulei (continut de ulei 5 - 30 mg/l) pentru curatitoarele cu inalta presiune cu o cerere de apa de pana la 1.200 l/h pentru filtrarea inovatoare si eficienta in scopul reutilizarii apei pentru procese de spalare, combinat cu retentia fara chimicale a hidrocarburilor si tensidelor pentru evacuarea acestora in sistemul public de canalizare, oferind un raport pret-eficienta imbatabil.
  • Cod Produs:12171110
Aparatul WRH 1200 classic este un sistem de reciclare a apei contaminata cu ulei cu o concentratie de hidrocarburi de 5 pana la 30 mg/l, care rezulta, de exemplu, din spalarea motoarelor, a postamentului sau a pieselor cu aparatul de curatat cu inalta presiune. Aparatul WRH 1200 classic lucreaza cu un debit de 1.200 l/h, si un tranzit a apei reziduale de 550 l/zi in sistemul public de canalizare, fara aportul chimicalelor de coagulare. Necesarul de apa proaspata este scazut cu pana la 85% si se rezuma la clatirea vehiculelor. Datorita consumului scazut de energie si a instalarii necomplicate, instalatia WRH 1.200 classic se desemneaza prin costuri scazute de investitie si utilizare. Aparatul WRH 1.200 classic combina doua metode de filtrare: filtrarea cu carbuni activi si procedeul filatwist dezvoltat de catre Kärcher. Filatwist se numeste noua tehnica de filtrare de la Kärcher. Multe sute de fibre din material sintetic sunt torsadate in mod reversibil intr-un filtru, prin care sunt conduse pana la 1.200 l/h de apa uzata. Pentru clatire curelele sunt apoi slabite. Astfel pot fi spalate in detaliu cu doar putin apa. Filatwist retine in mod fiabil toate particulele mai mari de 5 µm, fapt ce contribuie la protejarea componentelor care intra in contact cu apa - cum ar fi garnituri, sigilii si supape. Surplusul de apa rezultat din procesul de spalare trece printr-un filtru de carbon activ si apoi este evacuat in sistemul public de canalizare. Filtrul trateaza pana la 550 litri pezi, si acest proces asigura mentinerea limitelor de apa uzata. Nu este necesara o pompa suplimentara de ajutatoare sau un rezervor sau o comanda electronica pentru operarea sistemului de curatare cu inalta presiune. Acest aparat se conecteaza pur si simplu la supapa de evacuare a WRH 1200 classic. Modelul WRH 1200 classic este montat pe perete. Procesul de tratare si clatirea filtrului sunt comandate manual.
Caracteristici si beneficii
Sistem pentru tratarea apei reziduale WRH 1200 Classic: Solutii fara chimicale
Solutii fara chimicale
Costuri reduse de operare Alimentare directa a dispozitivului de curatare de inalta presiune. Amortizare rapida a investitiei
Sistem pentru tratarea apei reziduale WRH 1200 Classic: Filtre cu spalare inversa
Filtre cu spalare inversa
Eliminarea eficienta a particulelor > 5 µm. Raport pret/performanta exceptional.
Sistem pentru tratarea apei reziduale WRH 1200 Classic: Concept modular
Concept modular
Solutii la cheie in functie de locatie si cerintele clientilor Necesar redus de spatiu Instalare simpla

Date tehnice

Debit (l/h) 1200
Frecvență (Hz) 50
Tensiune (V) 230
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1000 x 480 x 1600
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download