Sale!
Suna acum pentru mai multe informatii
0724 463 547
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Puterea de 66 CP oferă autoutilitarei MIC 70 puterea necesară pentru a cuceri chiar și cele mai extreme medii cu echipamente precum încărcătorul nostru frontal. Cu filtru de particule diesel.
  • Cod Produs:14422402
Propulsată de un motor diesel Kubota cu 4 cilindri, de 66 CP, cu injecție cu rampă comună, autoutilitara MIC 70 de la Kärcher are suficiente rezerve de energie pentru a gestiona cu ușurință chiar și echipamentele grele, cum ar fi încărcătorul frontal dezvoltat de noi. Chiar și cu această putere mare, vehiculul rămâne în continuare prietenos cu mediul înconjurător, după cum demonstrează caracteristicile sale, cum ar fi sistemul de tratare a gazelor de evacuare și filtrul de particule diesel, care permit motorului să obțină certificarea în conformitate cu prevederile claselor STAGE V și Tier 4 Final. Uneltele sunt acționate cu ușurință de o pompă tandem puternică, cu o putere de 100 litri pe minut, și pot fi montate în partea din spate simplu și fără unelte de către o singură persoană, folosind un sistem sofisticat de schimbare rapidă, care necesită un minim de efort și de timp. Perioadele lungi de reglare și rotirea manivelei sunt acum de domeniul trecutului mulțumită cadrului hidraulic de basculare. Sistemul hidraulic de lucru este reglat prin intermediul unui afișaj central, care este, de asemenea, utilizat pentru a afișa parametrii de funcționare suplimentari ai autoutilitarei, cum ar fi viteza de deplasare sau fazele de regenerare a filtrului de particule diesel.
Caracteristici si beneficii
 MIC 70: Putere hidraulică ridicată
Putere hidraulică ridicată
O pompă tandem puternică (100 l/min.) acționează cu ușurință chiar și cele mai grele echipamente. Puterea motorului poate fi distribuită către partea din față și către cea din spate (50 + 50 l/min. față, sau 50 + 50 l/min. spate).
 MIC 70: Motor cu emisii reduse
Motor cu emisii reduse
Motor Kubota diesel common rail cu 4 cilindri economic și puternic cu o putere de 48,6 kW (66 CP). Sistemul de tratare a gazelor de eșapament și filtrul de particule diesel înseamnă că acest motor poate fi certificat în conformitate cu standardele STAGE V și Tier 4 Final.
 MIC 70: Afișaj central
Afișaj central
Sistemele de acționare hidraulice sunt controlate prin intermediul afișajului central. Afișarea vitezei de deplasare și a fazei de regenerare a filtrului de particule diesel.
Sistem de schimbare rapidă pentru dispozitive și accesorii
  • Sistem de schimbare rapidă pentru echipamentele montate în partea din spate, prin intermediul cadrului rabatabil hidraulic.
  • Montare și demontare rapidă de către o persoană, fără a fi nevoie de unelte, și cu un minim de efort.

Date tehnice

Propulsie Motorina
Putere de antrenare (kW/hp) 48 / 66
Capacitate cilindru 2434
Cilindru 4
Standard emisii STAGE V
Rezervor combustibil (l) 50
Viteza de rulare (km/h) 40
Viteza de lucru (km/h) 20
Sarcina admisa pe osie, in fata (kg) 2000
Sarcina admisa pe osie, in spate (kg) 2000
Capacitate de urcare (%) 25
Nivel de zgomot (maxim) (dB(A)) 76
Capacitate de incarcare (kg) Max. 1700
Ampatament (mm) 1700
Filtru de particule diesel 1
Greutate totala admisa (kg) 3500
Greutatea fără accesorii (kg) 2250
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 2300 x 1500 x 2250

Echipament

  • Filtru particule
  • Aer conditionat
  • incalzire
  • Girofar de avertizare
  • Utilizare pe tot timpul anului
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Potrivit pentru curățarea stradală și spălarea uscată, servicii de deszăpezire, întreținerea zonelor verzi, precum și sarcini de transport