Masina de frecat aspirat BD 80/100 W Bp Classic *EU

43,927.55 Lei Pretul contine TVA
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Lățimea de lucru de 80 cm si volumul rezervorului de 100 litri garantează o curățare eficientă durată lungă de lucru cu mașina de frecat și uscat BD 80/100 W Bp Classic.
  • Cod Produs:11270120
Motorul puternic de tracțiune, care ajută la urcarea fără efort a pantelor, este una dintre cele mai importante caracteristici ale mașinii noastre de frecat și uscat împinse BD 80/100 W Bp Classic. Mașina ghidată manual, acționată cu acumulatori, este pregătită optim pentru aplicații zilnice, precum și pentru aplicații dificile. De exemplu, componentele extrem de solicitate, cum ar fi racletele și capul de frecare cu peria disc, sunt fabricate din aluminiu turnat solid și, de asemenea, rezistă la solicitări extrem de ridicate. Conceptul de operare încercat și testat cu clemă elastică pe partea din spate a mânerului, creșterea simplă a presiunii de contact a periei de la 40 la 68 de kilograme pentru murdărie deosebit de persistentă sau pentru decapare, precum și viteza de deplasare și de curățare variabilă liniar până la 5 km/h, sunt caracteristici care oferă confort utilizatorului. Lățimea mare de lucru de 80 de centimetri și rezervorul de 100 de litri fac posibile aplicații de curățare eficiente și de lungă durată și obținerea unor performanțe de suprafață de până la 4800 m² pe oră. Conceptul inteligent este completat de adaptorul Home Base, care permite transportul echipamentelor manuale de curățare, contribuind astfel la o eficiență și mai mare și sporind în mod semnificativ confortul utilizatorului.
Caracteristici si beneficii
Masina de frecat aspirat BD 80/100 W Bp Classic *EU: Componentele supuse unui grad mare de solicitare, cum ar fi lamela și capul de frecare sunt realizate din aluminiu de înaltă calitate
Componentele supuse unui grad mare de solicitare, cum ar fi lamela și capul de frecare sunt realizate din aluminiu de înaltă calitate
Concept robust al mașinii pentru condiții dure de lucru cu număr minim de defecțiuni. Concepută inclusiv pentru aplicații în condiții dure.
Masina de frecat aspirat BD 80/100 W Bp Classic *EU: Presiunea de contact a periei poate fi reglată în 2 trepte
Presiunea de contact a periei poate fi reglată în 2 trepte
Poate fi crescută manual de la standardul de 40 kg la 68 de kilograme, dacă acest lucru este necesar. Presiune de contact scăzută în cazul unui grad redus de murdărire sau a pardoselilor pretențioase. Presiune de contact crescută în cazul unui grad mare de murdărie sau pentru exfoliere.
Masina de frecat aspirat BD 80/100 W Bp Classic *EU: Motor de tracțiune de 300 de wați, eficient și puternic
Motor de tracțiune de 300 de wați, eficient și puternic
Ajută de asemenea la urcarea cu ușurință a rampelor, economisind energia utilizatorului. Viteza de deplasare poate fi reglată prin intermediul potențiometrului aflat la îndemână.
Elemente de comandă colorate, foarte vizibile
  • Elementele de comandă codificate pe culori, simplifică operarea și scurtează timpul de învățare.
Sistem inteligent Home Base
  • Opțiuni de fixare a echipamentelor manuale de curățare, cum ar fi cârlige, containere, mop etc.
Mașină ieftină din gama clasică
  • Valoare deosebită pentru preț.

Date tehnice

Latime lucru perii (mm) 810
Lățime de lucru, aspirare (mm) 1090
Capacitate maxima de suprafață (m²/h) 3645
Capacitate suprafeţe practica (m²) 2187
Rezervor apa curata /reciclata (l) 100 / 100
Presiunea de contact a periilor (g/cm²/kg) 21,3 - 36,2 / 40 - 68
Viteza periilor (rpm) 180
Puterea motorului (W) Max. 1900
Motor tractiune (W) 300
Baterie (V) 24
Durata de funcționare a bateriei (h) Max. 5
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 63
Angrenaj Baterie
Greutatea cu accesorii (kg) 122
Greutatea fără accesorii (kg) 110,6
Greutate cu ambalaj (kg) 136,7
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1500 x 835 x 1065

Echipament

  • Perie disc
  • Mecanism de tractiune
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Ideală pentru curăţarea de întreţinere în comerţul cu amănuntul, magazine de bricolaj, centre comerciale, industrie, aeroporturi.

Accesorii