Sale!
62,531.92 Lei Pretul contine TVA
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Cel mai puternic aspirator industrial din clasa Super: IVC 100/75 M cu motor de 7,5 kW este destinat cantitatilor foarte mari de praf, care sunt periculoase pentru sănătate.
  • Cod Produs:15738220
Echipamentul IVS 100/75 M este modelul de vârf din gama noastră industrială de aspiratoare certificate pentru clasa de praf M. Echipat cu componente extrem de performante, cum ar fi turbina cu canal lateral de 7,5 kW, aspiră în siguranță cantități foarte mari de praf fin care sunt periculoase pentru sănătate. Cel mai mare motor trifazat din această clasă funcționează cu eficiență ridicată (IE2) și are funcție de pornire lentă, care previne în mod eficient șocurile de putere în timpul pornirii. În plus, mașina este proiectată pentru utilizare continuă mobilă și staționară și este echipată cu un container din oțel inoxidabil, cu un volum de 100 de litri și un mecanism coborâre împreună cu un filtru mare cu 16 pliuri. Sistemul de filtrare este curățat printr-un sistem manual de curățare a filtrului cu funcționare orizontală. Accesoriile pot fi stocate direct pe aparat, astfel încât acestea să fie în siguranță pentru transport și să nu se piardă. O telecomandă disponibilă opțional permite, de asemenea, pornirea și oprirea aparatului de la distanță.
Caracteristici si beneficii
 IVS 100/75 M: Telecomanda opțională
Telecomanda opțională
Telecomandă radio opțională pentru utilizarea aparatului de la o distanță de până la 30 m. Funcționare convenabilă, cu timp de funcționare a mașinii într-o singură mișcare înainte. Utilizarea optimă a spațiului: aspiratorul poate fi depozitat în zonele neutilizate sau în zonele de siguranță.
 IVS 100/75 M: Economisiți energia
Economisiți energia
Curentul de pornire scăzut împiedică scade tensiunea alimentării. Vârfurile de energie scăzute asigură costuri mai mici pentru energie. Este necesară doar o protecție scăzută a siguranței mașinii. (Până la 5,5 A, este suficientă o protecție de siguranțe de 16 A.)
 IVS 100/75 M: Manipulare ușoară a mașinii
Manipulare ușoară a mașinii
Hook cârlig și de stocare accesoriu asigură acces rapid la scule și stocare ordonată. Cârlig de cablu integrat pentru stocarea sigură a cablului de alimentare. Toate carligele de agatare pot fi fixate usor pe echipament datorita unui sistem de prindere tip agrafa.
Mecanism de set-down prietenos
  • Maner pentru detasarea ușoară și rapidă a containerului.
  • Mânerul practic al recipientului servește ca ajutor pentru tragerea și împingerea mașinii la punctul de golire.
  • Cilindrii industriali mari asigură mobilitate maximă chiar și pe podele neuniforme și sub sarcină mare.
Funcționarea orizontală a sistemului de curățare a filtrelor
  • Mânerul pentru curățarea manuală a filtrului este amplasat la o înălțime de lucru convenabilă și face munca confortabilă.
  • Indiferent de cantitatea de forță aplicată de utilizator, o cutie de viteze asigură rezultate consecvente de curățare.
  • Blocarea filtrului la intervale de timp mai lungi datorita curatarii frecvente a acestuia si a puterii transmise la filtru.

Date tehnice

Tipul de curent (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Debit aer (l/s/m³/h) 148 / 536
Vacuum (mbar/kPa) 305 / 30,5
Capacitate container (l) 100
Puterea motorului (kW) 7,5
Suprafata filtrare (m²) 2,2
Diametrul nominal al racordului Diametrul intern 70
Diametrul nominal al accesoriului Diametrul intern 70 Diametrul intern 50
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 73
Greutatea fără accesorii (kg) 165
Greutate cu ambalaj (kg) 177
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 1202 x 686 x 1465

Echipament

  • Accesorii incluse in kit-ul de livrare, nu
  • Golire recipient, Coborare carucior
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download

Accesorii