Furtun pentru stabilizarea presiunii

Sale!
Suna acum pentru mai multe informatii
0724 463 547
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Furtunul pentru stabilizarea presiunii foloseste ca furtun de conexiune intre automatele respectiv instalatiile de apa menajera si sistemele de conducte rigide.
  • Cod Produs:69974170
Ideal pentru compensarea fluctuatiilor de presiune in sistemele casnice de alimentare cu apa. Furtun cu reducere de zgomot 1 m 3/4" pentru utilizarea intre pompele cu presiune ridicata si sistemele de conducte rigide. Bucsa interioare flexibila, din silicon, care compenseaza fluctuatiile de presiune. Bucsa flexibila interioara se prelungeste pentru a preveni inceperea si oprirea pompelor. Reduce, de asemenea, vibratiile. Acest lucru duce la o reducere substantiala a zgomotului. Furtunul de presiune cu 1" filet de conectare (33,3 mm) la ambele capete.
Caracteristici si beneficii
Tuburi elastice de interior din silicon
  • intinderea furtunului elastic de interior impiedica pornirea si oprirea ocazionala a pompei in cazul caderilor de presiune. Caderea de presiune va fi compensata si pompa va functiona corect.
Furtun flexibil
  • Asa apar vibratii mai putine si transmiterea de zgomot catre sistemul de conducte rigide se reduce considerabil.
Furtun de cuplaj pentru conducte rigide de tevi
  • Pentru a realiza o legatura la instalatiile de apa menajera. in general, sistemul de conducte de tevi nu ajunge pana la locul de asamblare a pompei. Recomandam conectare pompei prin intermediul unui furtun flexibil cu conductele.

Date tehnice

Diametru 3/4″
Greutate (kg) 0,5
Greutate cu ambalaj (kg) 0,7
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 270 x 275 x 55
Furtunul amortizeaza zgomotul de conectare a conductelor rigide cu automatele de apa menajera / instalatiile de apa menajera
Compensarea fluctuatiilor de presiune in sistemul de alimentare cu apa menajera