EB 30/1 Adv Li-Ion

Sale!
Suna acum pentru mai multe informatii
0724 463 547
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Kärcher a lansat prima matura electrica angrenata cu baterii pentru utilizatori comerciali, EB 30/1 Professional Li-Ion. Versiunea profesionala include un incarcator rapid de baterii in locul incarcatorului standard de baterie care reduce durata de incarcare de la 3 ore la 90 minute. Datorita periei rotative si recipientului pentru murdarie, acest model nou dezvoltat este o matura si faras intr-un singur aparat. Poate fi folosit pentru a aspira podelele dure si covoarele rapid, functionand silentios (56 dB/A) si fiabil in timpul orelor de program.
  • Cod Produs:15451270
Prin cel de-al doilea acumulator de schimb durata de actionare a aparatului este dublata. Prin aparatul pentru incarcare rapida, optional, se poate diminua timpul de incarcare de la 3 ore la 90 min. Acumulatorii de schimb permit o utilizare fara intrerupere. Aparatul EB 30/1 Professional Li-Ion este pornit si oprit printr-un intrerupator de picior. Aparatul plat (90 mm) poate ajunge sub corpuri de incalzit si mobila de pana la 2 mm inaltime. Teava telescopica cu maner poate fi ajustata la inaltimea utilizatorului si miscata in toate directile prin intermediul unei articulatii cardanice. In timpul pauzelor de lucru este blocat cu zavor in pozitie verticala. Deoarece aparatul EB 30/1 Professional Li-Ion lucreaza fara cablu, practic nu exista timp de pregatire. Matura electrica poate lucra pe covoare in jur de 60 min si pe suprafete dure circa 80 min, inainte ca acumulatorul performant din litiu sa trebuieasca din nou incarcat.
Caracteristici si beneficii
 EB 30/1 Adv Li-Ion: Încărcător rapid
Încărcător rapid
Timp scurt de incarcare, durata lunga de utilizare: Încarcatorul rapid BC 1/1.8 incarca complet bateriile in doar 65 minute.
 EB 30/1 Adv Li-Ion: Schimb usor a acumulatorilor
Schimb usor a acumulatorilor
Acumulatorul performant cu litiu ioni poate fi scos si schimbat cu usurinta.
 EB 30/1 Adv Li-Ion: Înlocuirea fara ustensile a periei
Înlocuirea fara ustensile a periei
Rola cilindru poate fi scoasa fara scule si astfel curatata usor

Date tehnice

Tipul de curent (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Lățime de lucru (mm) 300
Capacitate container (l) 1
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 56
Tensiune (V) 7,2
Capacitate (Ah) 2,6
Greutatea fără accesorii (kg) 2,4
Greutate cu ambalaj (kg) 3,3
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 250 x 300 x 1340

Echipament

  • Incarcator rapid BC 1/1.8
  • Perii valt standard
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download