Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Detergenti Karcher de Uz Casnic

Detergenti Karcher pentru curatat covoare tapiterii si spalat tapiterie auto
 
Detergenti Karcher casnici pentru curatarea suprafetelor textile - covorul, canapeaua sau bancheta din masina vor fi curate fara a pleca de acasa
Detergentii Karcher de curatat pentru domeniul casnic te ajuta sa ai mereu covorul sau mocheta curate si fara praf in ele. Tehnologia spalarii cu injectie-extractie este dovedita a fi cea mai eficace in curatarea suprafetelor textile, deoarece apa cu detergentul dizloca murdaria din firul textil, iar extractia trage cu putere si lasa covorul sau tapiteria aproape uscate. 
Detergentii Karcher de uz casnic pentru curatat covoare, mochete, canapele si fotolii sau tapiterii auto scot murdaria profunda si persistenta, iar gama de de agenti de impregnare chiar creaza un film protector ce protejeaza textilele de murdarii viitoare.
 
Detergenti de spalat auto Karcher
 
Detergent de spalat auto Karcher - alternativa economica de care te bucuri cand speli masina acasa
Detergentii de spalat auto Karcher pentru uz casnic completeaza perfect puterea de curatare a aparatelor de spalat cu presiune pentru acasa si alcatuiesc o echipa potrivita impotriva oricarui tip de murdarie de pe masina.
Detergentii auto Karcher de utilizare acasa au fost creati pentru a indeplini standardele spalatoriilor profesionale, dar fara deplasare masinii in afara curtii personale. 
Solutiile de spalat Karcher de uz casnic acopera o paleta larga de aplicatii prin game de detergenti cum ar fi: sampon auto, solutie degresanta, agenti de indepartare a murdariilor intarite, detergenti spuma, solutii pentru spalat geamuri, detergenti pentru curatat jante, solutie de indepartat insecte.
 
Detergenti Karcher de spalat geamuri
 
Detergenti Karcher  de spalare a geamurilor si ferestrelor pentru uz casnic - te ajuta sa cureti rapid suprafetele de sticla de acasa
Detergentii Karcher de spalat geamuri si ferestre cu utilizare casnica se muleaza oricarei nevoi de a curata eficient suprafetele din sticla din casa. Solutiile Karcher contin agenti de curatare cu formula concentrata fiind o alternativa economica in domeniul curateniei casnice. Forma lichida sau de gel se muleaza pe orice tip de nevoie in curatarea gemurilor si se pot utiliza atat manual cat si cu aspiratoare de spalat geamuri Karcher.
 
Decalcifiant Karcher betisoare de uz casnic
 
Decalcifiant Karcher pentru uz casnic - betisoarele anticalcar protejeaza si lungesc durata de viata a aparatelor de curatat cu aburi
Betisoarele decalcifiante  Karcher de utilizare acasa indeparteaza rapid si calcarul depus pe instalatia aparatelor de curatat cu abur. Protejeaza materialele si maresc durata de viata a aparatelor ce risca sa se strice din cauza depunerilor de calcar. Aparatele casnice de curatat cu aburi Karcher vor fi rasfatate si protejate cu ajutorul betisoarelor decalcifiante.
 
Solutie antispumanta Karcher
 
Solutie Karcher antispumanta - protectie si ingrijire a aparatelor de curatat cu filtrare prin apa
Agentii casnici Karcher de eliminare a spumei excesive protejeaza aparatele de aspirat cu filtrare prin apa. Solutiile lichide se gasesc sub mai multe forme si sunt utile in caz de spumare excesiva. 
In domeniul casnic atentia este mai mare mai ales ca agentii de curatare intra in contact cu corpul uman, fapt pentru care Karcher imbunatateste formulele, iar antispumantul se gaseste si fara aroma sau agenti daunatori.
 
Detergenti Karcher Universali de uz casnic
 
Detergentul Karcher universal de uz casnic cu formula speciala neagresiva pentru curatare de intretinere zilnica
Detergentii universali Karcher pentru uz casnic reprezinta o gama ce curata orice tip de suprafata fara sa o atace. Formulele neutre ale agentilor de curatare universali se potrivesc pentru aplicatii multiple, spalari de intretinere si curatari ale suprafetelor rezistente la apa, pardoseli, fatade, masini.
 
Detergenti Karcher pentru pardoseala
 
Detergenti Karcher pentru curatarea, lustruirea, ingrijirea si protejarea pardoselilor din parchet, piatra, linoleum, PVC
Detergentii pentru ingrijirea suprafetelor dure se folosesc pentru spalarea si protejarea pardoselilor atat prin actiune manuala cat si in combinatie cu masini de lustruit cu aspirare Karcher.
Solutiile de curatare si ingrijire se utilizeaza pentru indepartarea murdariilor de pe suprafete de piatra, linoleum, PVC, parchet ceruit, parchet lacuit, parchet laminat, parchet din pluta.
 
Detergenti Karcher de fatade si terase pentru casa si gradina
 
Detergenti Karcher pentru fatade si terase - puterea jetului de apa completat de agenti de spalare potriviti oricarei suprafete
Detergentii Karcher de spalat in afara casei, in curte si gradina sunt eficiente  si actioneaza puternic asupra murdariilor persistente si depuse in timp fara sa afecteze suprafetele. Detergentii Karcher pentru fatade si terase spala rapid sub actiunea jetului cu presiune si reprezinta o solutie eficienta in privinta curatarii in jurul casei.
 
Detergenti Karcher de uz casnic pentru curatat plastic
 
Detergenti Karcher de uz casnic pentru curatat plastic - indeparteaza orice murdarie de pe suprafetele din plastic
Detergentii Karcher pentru utilizarea in domeniul casnic ajuta in curatarea obiectelor din materiale plastice, cu functie dublu protectiva, a culorii si a materialului deopotriva si cu putere maxima de curatare. Obiectele din gradina cum ar fi topoganul si alte jucarii, mese si scaune din plastic, rame si tocuri de plastic  sunt curatate dar si protejate impotriva actiunii vremii ce deterioreaza suprafata de plastic.