Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Decalcifiant Karcher betisoare de uz casnic

A fost gasit un singur produs.

 
  Detergent pudra decalcifianta 6x17g
Pentru aparatele de curatat si calcat cu aburi depunerile de calcar reprezinta scaderea duratei de viata si in final stricarea aparatului. Karcher vine in intampinarea problemei apei dure si ofera solutia prin betisoarele decalcifiante care intretin buna functionare a aparatelor de curatat cu aburi de uz casnic.
 • Betisoare decalcifiante pentru o actiune rapida si eficienta a curatitoarelor cu aburi
 • Dozaj usor si foarte delicat cu materialele din care este confectionat echipamentul
 • Sub forma unor stick-uri, au proprietate de detartrare si protejare a aparatelor
 • Betisoarele de decalcifiere se lasa sa actioneze peste noapte dizolvand orice depunere de calcar de pe instalatia aparatului
 • Solutia decalcifianta nu ataca niciun component al aparatului ci actioneaza numai asupra depunerilor de calcar
Puterea apei sub forma de abur este cunoscuta pentru proprietatile excelente de curatare si dezinfectare a suprafetelor. Apa folosita poate deteriora in timp aparatele, dar betisoarele decalcifiante Karcher previn si impiedica intrarea in service a aparatelor de curatat cu aburi.
Cod produs: 6.295-987.0
54 lei (Pret cu TVA)
Decalcifiant Karcher betisoare de uz casnic
Depunerile de calcar nu afecteaza aparatele Karcher
Aparatele de curatat cu aburi pot fi afectate de apa dura utilizata daca nu se folosesc produse ce impiedica depunerile de calcar din apa.
Agentul de curatare este sub forma de betisoare usor de utilizat si eficiente impotriva calcarului din apa care ar putea strica aparatul.
Curatitoarele cu aburi trebuie protejate pentru a evita defectiuni nedorite
Betisoarele decalcifiante sunt absolut necesare atunci cand se utilizeaza orice aparat de curatat cu aburi Karcher pentru a prelungi viata echipamentului.
Se recomanda ingrijirea curatitoarelor cu aburi atat la exterior prin stergere si clatire de orice murdarie sarita cat si la interior impotriva calcarului din apa care se depune pe duze, furtune, bazine de apa si orice garnitura sau componenta a aparatului care in timp duce la stricarea lui.

Cu decalcifiantul betisoare de uz casnic calcarul nu afecteaza aparatele Karcher

 • Aparatele de curatat cu aburi pot fi afectate de apa dura utilizata daca nu se folosesc produse ce impiedica depunerile de calcar din apa.
 • Agentul de curatare este sub forma de betisoare usor de utilizat si eficiente impotriva calcarului din apa care ar putea strica aparatul.

Curatitoarele cu aburi trebuie protejate pentru a evita defectiuni nedorite

 • Betisoarele decalcifiante sunt absolut necesare atunci cand se utilizeaza orice aparat de curatat cu aburi Karcher pentru a prelungi viata echipamentului.
 • Se recomanda ingrijirea curatitoarelor cu aburi atat la exterior prin stergere si clatire de orice murdarie sarita cat si la interior impotriva calcarului din apa care se depune pe duza, furtun, bazin de apa si orice garnitura sau componenta a aparatului care in timp duce la stricarea lui.