Sale!
Suna acum pentru mai multe informatii
0724 463 547
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
O spălătorie auto poate fi atât flexibilă, cât și rapidă. O spălătorie auto poate fi atât rapidă, cât și economică. Și o spălătorie auto poate fi atât economică, cât și versatilă. CB 3 uneşte aceste trei calităţi într-o singură spălătorie auto tip portal, care poate satisface toate cerinţele.
  • Cod Produs:15340032
Un rezultat optim, lucios și uscat garantează că clienții tăi vor fi satisfăcuți. În plus, spălătoria noastră CB 3 tip portal este echipată la cerere cu sistemul Opti Drop Stop. Când începe uscarea, apa care cade de pe peria de acoperiș este prinsă într-un jgheab și îndepărtată de vehicul. În același timp, supapele închid arcul de pulverizare, împiedicând scurgerea ulterioară a apei. Clienții tăi vor fi impresionați de programul de aplicare a cerii cu spuma de lustruire RM 837 (clasa A conform VDA). Acest program nu numai că asigură o peliculă rezistentă de îngrijire, ci și netezește zgârieturile mici din vopsea. Pentru tine, ca operator, hala de spălare oferă, de asemenea, avantaje interesante suplimentare cu opțiunile sale pentru echipamente versatile. Sistemul necesită doar 20 de litri de apă proaspătă pe ciclu și este, de asemenea, compatibil cu Kärcher Fleet Management. Acest lucru vă permite să rămâneți la curent în timp real cu starea curentă a echipamentului CB 3 și serviciile pe care le-a efectuat, să analizați imediat erorile și să le rezolvați online, dacă este necesar, și să economisiți pe rutele de acces neproductive.
Caracteristici si beneficii
 CB 3: Mod de economisire a apei
Mod de economisire a apei
CB 3 are nevoie de 20 de litri de apă dulce la un ciclu de funcționare. Reducerea costurilor pentru operator. Contribuție semnificativă la conservarea resurselor.
 CB 3: Pompă încorporată de înaltă presiune
Pompă încorporată de înaltă presiune
Unitatea puternică de înaltă presiune (1.300//h, 70 bari) este montată pe sistem. Economie de spațiu, deoarece nu este necesară o cameră tehnică suplimentară.
 CB 3: Spălare rapidă pentru un număr mai mare de vehicule spălate
Spălare rapidă pentru un număr mai mare de vehicule spălate
Spălarea unui număr mai mare de vehicule este posibilă mulțumită programului de spălare rapidă. Timpii de așteptare foarte mici sau absenți cresc satisfacția clienților. Cea mai bună utilizare posibilă a capacității sistemului și cea mai mare rentabilitate posibilă pentru operator.
Opti Drop Stop
  • Inovaţia „Opti Drop Stop” împiedică scurgerea apei pe autovehicul după finalizarea spălării.
  • Garantează un rezultat perfect de uscare.
Spumă de lustruire pentru o satisfacție mai mare a clienților
  • Programul de conservare cu spumă de lustruire asigură o protecție vizibilă, de durată, cu efect de reparare.
Aplicare vizibilă a spumei pentru jantele roților
  • Prin aplicarea spumei vizibile pentru client, acesta poate fi sigur că obține serviciile pentru care a plătit.

Date tehnice

inaltime de spalare (mm) 2300 - 2500 - 2800
Volum racord apa proaspata (l/min) 50
Presiune racord apa proaspata (bar) 4 - 6
Tensiune (V) 400
Frecvență (Hz) 50
Numărul fazelor de curent (Ph) 3
Informatii produs
Download
Curăţare automată comodă şi economică a autovehiculului