Sale!
29,287.47 Lei Pretul contine TVA
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Potrivit și pentru utilizarea în timpul iernii: Air Water Tower AWT Fp protejat împotriva înghețului conține un manometru precis pentru măsurarea presiunii din anvelope și un dozator convenabil de apă într-o singură unitate cu montare la exterior.
  • Cod Produs:15349030
Cu ajutorul sistemului Air Water Tower AWT Fp din gama de unități Kärcher montate la exterior, locurile neîngrijite sunt de domeniul trecutului. Nu există manometre pentru măsurarea presiunii din anvelope, canistre pentru completarea apei, sau alte recipiente similare în cale. În schimb, AWT Fp este un manometru pentru măsurarea presiunii din anvelope și distribuitor de apă într-o singură unitate care te ajută să economisești spațiul. Presiunea din anvelope poate fi verificată şi reglată cu uşurinţă până la 8 bari. Dozatorul integrat de apă oferă apă curată, cum ar fi pentru rezervorul de lichid de spălare a parbrizului, în timp ce un sistem integrat de protecție împotriva înghețului asigură o funcționare fiabilă în orice moment, chiar și în zilele reci de iarnă. Acceptorul electronic de monede acceptă atât monede, cât și jetoane și poate fi programat cu ușurință pentru a se potrivi cerințelor tale specifice. Durata de funcționare a unității poate fi, de asemenea, configurată individual pentru orice valoare de până la 7 minute.
Caracteristici si beneficii
 AWT Fp: Sistem integrat de distribuție a apei
Sistem integrat de distribuție a apei
Îndepărtare comodă și fără efort a apei. Locația rămâne ordonată, deoarece nu sunt necesare canistre pentru completarea apei și alte recipiente similare.
 AWT Fp: Verificare electronica a monedelor
Verificare electronica a monedelor
Programarea individuală și simplă. Utilizarea unei varietăți de monede și jetoane cu un singur acceptor de monede.
 AWT Fp: Timp programabil de funcționare
Timp programabil de funcționare
Reglare liniară a duratei de funcționare până la 7 minute. Pentru adaptarea individuală la condițiile locale.

Date tehnice

Dimensiuni (L x l x H) (mm) 423 / 423 / 1550
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Air Water Tower protejat împotriva înghețului pentru reglarea ușoară a presiunii în pneuri, cu dozator integrat de apă