Aspirator T 9/1 Bp

Sale!
Suna acum pentru mai multe informatii
0724 463 547
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Aspiratorul uscat extrem de puternic T 9/1 Bp alimentat cu acumulatori oferă rezultate impresionante de curăţare, la fel ca în cazul aspiratoarelor uscate alimentate de la priză. Aparat fără fir silențios, robust, cu o mulțime de accesorii.
  • Cod Produs:15281110
Noul nostru aspirator uscat alimentat cu acumulatori T 9/1 Bp combină fără efort flexibilitatea dată de lipsa cablului de alimentare cu performanța și calitatea curățării oferite de aspirator uscat alimentat de la rețea. Acumulatorul litiu-ion de înaltă performanţă oferă o durată de funcţionare de 26 de minute (43 de minute în modul eco!efficiency) — timp suficient pentru curățarea intensivă. Acumulatorul poate fi schimbat rapid și ușor în orice moment, în funcție de necesități, astfel încât este posibilă obținerea unor intervale extinse de lucru. Aparatul robust și silențios este personalizat în funcție de nevoile hotelurilor și ale comercianților cu amănuntul și poate fi utilizată și atunci când zona este deschisă publicului larg. Aspiratorul uscat acționat cu acumulatori este adecvat și pentru furnizorii de servicii pentru întreținerea clădirilor sau pentru operatorii de transport — de exemplu, pentru curățarea rapidă intermediară a vehiculului. Accesoriile sunt incluse în standard. Un acumulator, un încărcător rapid, precum și o sac de filtrare din pâslă, care, în comparație cu filtrele tradiționale din hârtie, poate absorbi de două ori cantitatea de murdărie.
Caracteristici si beneficii
Mod eco!efficiency
  • Modul de eco!efficiency reduce cerințele de energie ale mașinii și nivelul de zgomot și, de asemenea, extinde durata de viață a bateriei.
Îndoire ergonomică
  • Ergonomic stă confortabil în mână și permite lucrul fără oboseală pe perioade lungi de timp.
Mâner ergonomic
  • Manerul ergonomic cu admisie a tevii de rafulare garanteaza un transport simplu si comod a aparatului si a accesorilor
intrerupator de picior pentru confort sporit.
  • Nu este necesara indoirea.

Date tehnice

Capacitate container (l) 9
Nivelul presiunii acustice (dB(A)) 62
Debit aer (l/s) 46
Vacuum (mbar/kPa) 207 / 20,7
Puterea motorului (W) 650
Tensiune (V) 36
Capacitate (Ah) 7,5
Greutatea fără accesorii (kg) 7,5
Greutate cu ambalaj (kg) 10,4
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 420 x 325 x 380
Diametru nominal standard Diametrul intern 35

Echipament

  • Furtun de aspirare, 2 m, cu cot
  • Țeavă de aspirare telescopică
  • Punga filtru, 1 Pieces, Pâslă
  • Sistem clema pentru prelungirea furtunului
  • Duză pentru spatii înguste
  • Clasa de protecție, II
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download