Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Masini Monodisc Karcher si Consumabile

 
Perie samponare covoare si mocheta pentru monodisc Karcher Perie fina de spalare mecanica si samponare a covoarelor si mochetelor. Durata lunga de viata.
 
Perie disc Karcher pentru curatat pardoseala Perii disc de diverse duritati pentru spalarea suprafetelor ce necesita actiune mecanica. Extrem de rezistenta la uzura.
 
Accesorii speciale pentru monodisc Karcher Protectie la stropire, ansamblu de aspirare reziduuri, extra greutate pentru monodisc, accesorii esentiale pentru aplicatii speciale.
 
Rezerva pad pentru monodisc Karcher Paduri pentru curatare mecanica a suprafetelor. Incepand cu paduri moi pana la foarte dure, o selectie bogata pentru orice aplicatie.
 
Suport de pad monodisc Karcher Fixarea exacta a pad-urilor de curatat si obtinerea unor rezultate maxime cu suportul de pad Karcher. Foarte usor de montat si rezistent.
 
Rezervor apa pentru monodisc Karcher Container de 10l pentru aplicarea detergentilor cu masina monodisc.
 
Pad de slefuire Karcher Paduri din hartie de slefuit diverse duritati pentru raschetarea parchetului. Paduri moi cu granulatie fina pentru lustruire.
 
Pad de lustruit Karcher Pad de polishare a lemnului moale. Potrivit pentru intretinerea podelelor din lemn impregnate cu uleiuri.
 
Pad de cristalizare Karcher Paduri speciale pentru refacerea luciului suprafetelor din piatra naturala, precum marmura si travertin.