Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii si Consumabile Masini de Maturat Karcher si Maturatoare Stradale

 
Filtru plat Karcher pentru masinile de maturat Durata de viata lunga si costuri reduse datorita tehnologiei, materialelor lavabile si gradului mare de filtrare. Grad de separare de 99,9%.
 
Filtru rotund Karcher pentru masinile de maturat Suprafata de filtrare de 9m² a filtrului din poliester, materialul lavabil si sistemul automat de curatare asigura o maturare fara praf.
 
Perie centrala de maturare Karcher Perii standard din poliamida. Durata de viata de 3 ori mai mare decat periile normale din polipropilena. Pot fi folosite pe orice tip de suprafata.
 
Perie rola Karcher pentru maturatoare Perii in dotarea standard din poliamida cu o durata de viata de 3 ori mai mare decat periile din polipropilena.
 
Perie laterala Karcher de maturat Matura si in colturi. Fire de perie dure sau moi, cu sau fata tepi de otel, rezistente la umezeala si cu durata lunga de viata, indiferent de supafata.
 
Roti de cauciuc si anvelope pentru masina de maturat Karcher Roti din spuma de latex sau integral din cauciuc potrivite pentru orice suprafata si tip de murdarie. Roti supraelastice care nu lasa urme, pentru pardoseli si pavimente in culori deschise.
 
Accesorii speciale maturatoare Karcher
De la sistemul de iluminare, pana la girofare de avertizare sau kit pentru deszapezire,Karcher ofera solutii pentru orice tip de aplicatie.
 
Incarcator pentru masini de maturat Karcher cu baterie Incarcatorul este conceput pentru orice tip de acumulator si asigura o capacitate de incarcare si cicluri de incarcare optime.
 
Incarcator rapid pentru masini de maturat Karcher cu baterie Poate incarca pana la 4 acumulatori simultan, fiecare acumulator in numai 60 de minute. Dotat cu indicator cu led-uri.