Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Accesorii Profesionale
Accesorii Aspiratoare Karcher Profesionale si Consumabile (342) Duza aspirare tapiterie auto (2) Saci de aspirator profesional Karcher (34) Filtru aspirator profesional Karcher (39) Filtru HEPA pentru aspirator profesional (1) Kit-uri si accesorii speciale de aspirare profesionala (36) Furtun aspirator profesional Karcher (69) Talpa de aspirator profesional Karcher pentru pardoseala (34) Teava aspirator profesional Karcher (26) Duza profesionala Karcher de aspirat rosturi (15) Duza manuala si perii pentru aspirator profesional Karcher (16) Perie universala Karcher pentru aspirator profesional (3) Duza Karcher pentru aspirat pardoseli cu suprafete mari (3) Perie centrala de maturare (2) Perie de schimb aspirator vertical Karcher (2) Acumulator matura electrica profesionala Karcher (2) Accesorii speciale pentru aspiratoare profesionale Karcher (11) Accesorii de aspirare Karcher pentru aplicatii speciale (48)
 
Accesorii Aparate de Spalat cu Presiune Karcher Profesionale (469) Accesorii Aparate cu Injectie Extractie Karcher de Spalat Covoare si Tapiterie (26) Accesorii Curatitor cu Abur Karcher Profesional si Consumabile (11) Accesorii Masini de Spalat Pardoseala Karcher si Consumabile (278) Accesorii Masini Monodisc Karcher si Consumabile (51) Accesorii si Consumabile Masini de Maturat Karcher si Maturatoare Stradale (97) Accesorii Sablare Karcher (26) Accesorii Karcher si Consumabile pentru Masini de Lustruit si Polisat Karcher (7) Accesorii Karcher si Consumabile pentru Masini de Spalat Piese (15) Accesorii Karcher pentru Masini de Spalat Scari Rulante (13) Accesorii Sisteme Spalatorie Automata cu Perii Karcher (216) Accesorii Karcher de Protectia Muncii (6)
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Aspiratoare Karcher Profesionale si Consumabile

 
Duza aspirare tapiterie auto Permite o aspirare interioara a autovehiculelor complet eficienta, datorita formei speciale si a suprafetei mari de acoperire.
 
Saci de aspirator profesional Karcher Asigura perioade de lucru indelungate, eficiente si cu minim de costuri datorita volumului mare si constructiei compacte.
 
Filtru aspirator profesional Karcher Suprafata de filtrare mare, impreuna cu sistemul de filtrare Eco dau posibilitatea unor perioade lungi de lucru.
 
Filtru HEPA pentru aspirator profesional Retine particulele alergenice si asigura un aer evacuat curat si igienic. Retine pana 99,99% din impuritatile aerului aspirat.
 
Kit-uri si accesorii speciale de aspirare profesionala Usureaza aspirarea in orice situatie. De la temperaturi ridicate si prafuri periculoase, pana in zone greu de accesat sau suprafete mari.
 
Furtun aspirator profesional Karcher Materialul rezistente la rupere asgiura o utilizare pe termen lung fara batai de cap. Sistem cu clip pentru prelungire fara probleme.
 
Talpa de aspirator profesional Karcher pentru pardoseala Datoria materialelor folosite se potriveste oricarui tip de suprafata, asigurand manevrabilitate totala si rezultate optime.
 
Teava aspirator profesional Karcher Componentele din aluminiu si otel inoxidabil fac fata celor mai grele aplicatii si celor mai agresive murdarii.
 
Duza profesionala Karcher de aspirat rosturi Aspira murdaria din spatiile greu de accesat si curata si cel mai mic unghi.
 
Duza manuala si perii pentru aspirator profesional Karcher Firele naturale (par de vita) protejeaza suprafetele sensibile asigurand totodata si o curatare in profunzime.
 
Perie universala Karcher pentru aspirator profesional Perie universala perfecta pentru o curatare in profunzime si o protectie suplimentara pe suprafetelee sensibile.
 
Duza Karcher pentru aspirat pardoseli cu suprafete mari Ofera o latime de lucru impresionanta. Curatarea suprafetelor mari se poate realiza cu usurinta si in cel mai scurt timp.
 
Perie centrala de maturare Valt maturator de duritati diferite pentru fiecare tip de suprafata sau murdarie.
 
Perie de schimb aspirator vertical Karcher Minim 10 ani de la iesirea din productie piesele de schimb potrivite echipamentelor Karcher vor putea fi comandate.
 
Acumulator matura electrica profesionala Karcher Acumulatoare puternice ce garanteaza intervale lungi de lucru si un numar mai mare de cicluri de incarcare.
 
Accesorii speciale pentru aspiratoare profesionale Karcher Intervale lungi de lucru fara intreruperi. Un sortiment diversificat: de la valturi de maturare pana la filtre sau seturi de accesorii.
 
Accesorii de aspirare Karcher pentru aplicatii speciale Pentru fiecare aplicatie exista o solutie. Aspirarea este posibila in cele mai delicate situatii doar cu ajutorul accesoriului potrivit.