Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Aparate cu Injectie Extractie Karcher de Spalat Covoare si Tapiterie

 
Duza manuala de spalat tapiterie si covoare cu injectie-extractie Fie ca aveti de curatat tapiteria canapelelor, scaunelor sau fotoliilor, carpete sau suprafete textile mici, accesoriile manuale sunt extrem de utile.
 
Kit de spalare geamuri cu aparatul cu injectie-extractie Suprafetele de sticla devin curate cu ajutorul curatitorului de ferestre de la Karcher asigurandu-se usor o vizibilitate clara.
 
Furtun pentru aparate cu injectie extractie Furtunul de diferite lungimi, rezistent la uzura si cu o flexibilitate sporita permite curatarea tuturor spatiilor asigurand o comoditate in lucru.
 
Kit de aspirare pardoseala pentru aparate cu injectie-extractie Cu adaptorul pentru suprafete dure, gresia sau pardoseala acoperite cu PVC, sunt curatate in profunzime.
 
Perie de spalat mocheta cu injectie-extractie

Spalarea cu perie actionata cu motor, creste eficienta de curatare a aparatelor de spalat covoare cu injectie-extractie cu pana la 30%.

 
Duza de pardoseala pentru curatat cu injectie-extractie Duza de pardoseala cu maner ergonomic reglabil pe inaltime ajuta la curatarea suprafetelor mari fara efort si cu rezultate excelente.