Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Curatitor cu Abur Karcher Profesional si Consumabile

 
Set lavete curatare profesionala cu abur Asigura protectie suprafetelor sensibile sau adauga abrazivitate acolo unde este nevoie. Ajuta la strangere mizeriei reziduala.
 
Duza pardoseala curatitor cu abur profesional Adauga putere curatarii cu abur in curatarea si dezinfectarea suprafetelor mari, cu sau fara laveta textila, in functie de murdarie.
 
Accesorii speciale curatitor profesional cu abur Periile de alama, duza pentru curatarea geamuri si toate celelalte accesorii sunt la indemna si gata de folosit cu ajutorul caurciorului.
 
Duza manuala pentru spalat cu abur Curata faianta si chiar tavanul de impuritatile nedorite. Cu o laveta textila asigura si curatarea supratelor de sticla, fara pete.
 
Teava prelungire pentru curatare cu abur la inaltime Permite curatarea si dezinfectarea suprafetelor inalte sau greu de accesat. Cu posibilitati nelimitate de prelungire a eficientei aburului.
 
Furtun racordare la curatitor cu abur Karcher profesional Materialul rezistent la temperaturi ofera o durata lunga de functionare asigurand costuri minime de intretinere.