Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Karcher si Consumabile pentru Aparate de Curatat cu Aburi de Uz Casnic

 
Perii Karcher accesorii aparate de curatat cu abur Capetele cu perii ajuta la dizlocarea murdariei peristente in momentul folosirii unui aparat de curatat cu aburi si dirijeaza jetul puternic de abur pentru un rezultat mai bun asupra depunerilor.
 
Set perii si lavete consumabile Karcher pentru curatare cu aburi Seturile vin in ajutorul clientului cu produse complete si necesare curatarilor cu aparate cu aburi si contin accesorii pentru depuneri grosiere si pentru stergerea suprafetelor.
 
Lavete bumbac Karcher consumabile pentru aparate de curatat cu aburi Lavetele de bumbac de calitate care nu lasa scame, aduna toata murdaria dizlocata in urma folosirii aparatelor de curatat cu aburi si lasa in urma suprafata curata.
 
Lavete microfibra pentru finisare dupa curatare cu aburi Lavetele de microfibra aduc un plus curatarii cu aburi, sterg ultimele urme ramase si finiseaza fara sa lase scame, iar suprafetele curatate cu aburi raman impecabil de curate.
 
Duze pentru aparat de curatat cu aburi Duzele pentru aparatele de curatat cu aburi ajuta la aplicatii speciale precum spalare geamuri sau curatarea cu aburi a suprafetelor textile.
 
Duza cu aburi de indepartat tapet Duza speciala pentru tapet cu cuplare la aparatul de curatat cu aburi indeparteaza usor cu ajutorul aburului tapetul invechit din casa.
 
Accesorii de rezerva pentru aparat de curatat cu aburi Karcher Aparatelor de curatat cu aburi li se pot inlocui manual chiar acasa garniturile care se uzeaza in timp si care pot pierde din presiunea aparatului, din cauza apei dure, a nefolosirii solutiilor de decalcifiere.
 
Filtru HEPA pentru aspiratoare cu aburi Karcher SV Filtrul HEPA are ca proprietate prinicpala retinerea particulelor care provoaca alergii, iar aerul evacuat de aspirator este mult mai curat, fara praf, polen, spori de ciuperci, bacterii sau alte microorganisme.
 
Fier de calcat cu aburi si accesorii
Masa de calcat, fierul de calcat si accesoriile speciale de calitate germana, impreuna cu un aparat de curatat cu aburi, creaza o adevarata statie de rasfat pentru calcarea hainelor.