Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Aspiratoare Karcher pentru acasa si consumabile

 
FILTRE aspirator Karcher Filtru pentru aspirator casnic este un produs absolut vital pentru buna functionare a aparatului si pentru o filtrare perfecta a prafului aspirat care nu mai ajunge in aer.
 
SACI aspirator Karcher Sacii pentru aspiratoare casnice sunt accesorii necesare la aspirarea murdariei uscate, protejeaza aparatul si asigura o aruncare usoara a murdariilor aspirare de aparat.
 
DUZE accesorii aspirator Karcher Duzele pentru aspiratoare de diferite tipuri si dimensiuni asigura o aspirare perfecta indiferent de aplicatie: spatii inguste, inalte, suprafete mari, aspirare  si spalare textile, aspirare apa.
 
SETURI accesorii ASPIRARE Karcher Seturile de accesorii pentru aspiratoare cuprind produse complete pentru aplicatii specifice si contin diferite tipuri de duze, furtune, talpi si racorduri.
 
Accesorii Karcher pentru SPALAT INTERIOR AUTO Accesoriile pentru aspirator pentru curatarea masinii pe interior cuprind produse speciale pentru aspirarea murdariilor din portbagaj, de pe bord, dintre scaune si alte spatii inguste sau greu accesibile.
 
TEVI accesorii aspirator Karcher Pe langa tevile incluse in pachetele complete al aspiratoarelor, este posibila cuplarea unor tevi suplimentare pentru prelungire sau inlocuire.
 
FURTUN aspirator Karcher
Furtunurile aspiratoarelor se pot prelungi sau inlocui cu furtunuri suplimentare pentru a acoperi suprafete mai mari sau pentru aplicatii care necesita o raza de actiune mai mare.
 
PERII dure si moi accesorii aspirator Karcher Periile pentru aspirator speciale pentru curatarea masinii pe interior, aspira temeinic atat murdarii mari de pe covorase cu ajutorul periilor tari sau praful fin de pe bord cu perii moi care nu zgarie.