Aparat de curatat cu inalta presiune HD 7/10 CXF

Sale!
9,386.76 Lei Pretul contine TVA
disponibil la comanda Livrare in 12-18 zile
Aparatul de curatat cu inalta presiune fara incalzirea apei, pentru uz comercial zilnic in industria alimentara. Dimensiuni compacte, constructie robuste si usurinta crescuta de manipulare.
  • Cod Produs:11519060
Aparatul cu design vertical HD 7/10 CXF captiveaza prin mobilitate, compactitate si performanta superioara. Este echipat cu un furtun de 15m pe o tambur de furtun, un motor dur, de inalta performanta si o pompa axiala cu trei pistoane, acest aparat este proiectat pentru a oferi performanta. Printre caracteristicile standard KÄRCHER se numara o carcasa din plastic rezistenta la lovituri care protejeaza pompa de inalta presiune impotriva daunelor si murdariei.Alte caracteristici foarte bune sunt un spatiu de depozitare a cablului de curent (cu blocaj al stecarului) si un compartiment pentru duza dispuse practic pe partea din spate a unitatii. Aparatul de curatat este echipat cu o duza cu trei cai care permite reglarea jetului de apa rapid si simplu. Puteti alege dintre un jet liniar de inalta presiune, un jet evantai de inalta presiune (25°) si un jet evantai de joasa presiune. Jetul evantai de joasa presiune (40°) este folosit pentru eliberarea detergentului. Supapa de dozare detergent permite amestecarea continua a detergentului cu jetul de inalta presiune. Rezervorul de ulei cu volum mare, care este foarte important pentru a garanta lubrifierea permanenta adecvata a unitatii, poate fi verificat foarte usor din exterior prin fereastra de inspectie a nivelului uleiului. Pompa axiala cu trei pistoane cu pistoane ceramice si chiulasa a cilindrului din alama garanteaza o durata de viata indelungata si susceptibilitate redusa la defectiuni. Caracteristica speciala a acestei pompenou dezvoltata este faptul ca atat gura de admisie apa cat si gura de evacuare de inalta presiune sunt fabricate din alama, facandu-le sa fie extrem de rezistente la fisuri si coroziune.
Caracteristici si beneficii
Aparat de curatat cu inalta presiune HD 7/10 CXF: Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock
Economisește timp și energie: Pistol de înaltă presiune EASY!Force și elemente de fixare cu eliberare rapidă EASY!Lock
In sfarsit - lucrezi fara sa obosesti: pistolul de inalta presiune EASY!Force EASY!Lock conectori cu eliberare rapida: durabil si rezistent. Si de cinci ori mai rapid decat cei prin insurubare.
Aparat de curatat cu inalta presiune HD 7/10 CXF: Cerinte de igiena
Cerinte de igiena
Tambur integrat pentru furtun, cu furtun de presiune aprobat pentru industria alimentară și roți gri, robuste. Temperatura de admisiune a apei pana la 80 °C. Roti gri rezistente la abraziune
Aparat de curatat cu inalta presiune HD 7/10 CXF: Sistem practic pentru detergent
Sistem practic pentru detergent
Sistem de aspirare a agentului de curățare pentru murdărie persistentă. Sistemul de înaltă presiune pentru spumă, „Inno Foam Set” poate fi utilizat dacă acest lucru este necesar.
Regulator Servo Control
  • Curățarea delicată a suprafețelor sensibile.
  • Toate componentele conductoare de apă din alamă specială potrivită pentru domeniul alimentar.

Date tehnice

Tipul de curent (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Debit transportat (l/h) 250 - 700
Presiune de lucru (bar/MPa) 10 - 100 / 1 - 10
Presiunea maximă (bar/MPa) 120 / 12
Putere (kW) 3
Greutatea cu accesorii (kg) 36,5
Greutate cu ambalaj (kg) 39
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 360 x 400 x 925

Echipament

  • Pistol de pulverizat, EASY!Force Food
  • Furtun de presiune, 15 m, Versiune pentru industria alimentara
  • Lance de pulverizare din inox, 840 mm
  • Duza tripla(0°/25°/40°), manual
  • Tambur furtun de inalta presiune -integrat
  • Funcția agentului de curățare, Aspirare
  • Presiune de decuplare
  • Reglare continua a presiunii si a debitului de apa
  • Regulator Servo Control
Informatii produs
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download
Instructiuni de utilizare
Download

Accesorii

Detergenti