Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Autentificare

Pentru istoricul de Service, informatii suplimentare si comenzi de accesorii si detergenti Karcher, va rugam sa va autentificati.

Verifica stadiul reparatiei

Introduceti in codul primit la predarea echipamentului dumneavoastra la Service Karcher - Ermach pentru a vedea stadiul reparatiei.

 

Piese de Schimb Aparate Profesionale Karcher

Piese de schimb Aparate Profesionale Karcher
Pentru piesele de schimb aferente echipamentelor profesionale va recomandam o vizita la service-ul nostru cu echipamentul defect. Complexitatea ansamblelor interne ale echipamentelor profesionale Karcher recomanda desfacerea si reparatia acestora doar de catre tehnicienii nostri specializati in astfel de operatiuni. Riscurile de a gresi in comandarea unei piese pentru un echipament Karcher de catre o persoana neautorizata sunt mari, iar in felul acesta va veti creste atat costurile cat si timpulde reparatie.
Daca totusi doriti repararea acestuia in sistem propriu va rugam sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante in alegerea pieselor necesare.
Prima etapa in comandarea unei piese de schimb pentru aparatele profesionale Karcher este identificarea codului acesteia. Puteti face acest lucru cu ajutorul nostru prin selectarea piesei din fisa interna a aparatului. Dumneavostra o selectati, noi identificam codul.
Este foarte important inainte de a ne suna sa identificati codul aparatului profesional Karcher pentru care doriti sa achiztionati piese de schimb. Acesta se gaseste pe suprafata aparatului alaturi de denumire si an de fabricatie. Nu se poate deschide o fisa interna a aparatului Karcher fara a sti codul acestuia. Codul este unic pentru fiecare serie de echipamente si nu se potrivesc piesele de schimb de la o serie la cealalta.
In momentul in care identificam codul corect pentru piesa dorita de dumneavostra va putem transmite costul aceteia si un termen aproximativ de livrare.
In cazul in care piesa de schimb pentru echipamentul profesional Karher este pe stoc livrarea se poate face in maxim 48 de ore. Daca nu este pe stoc livrarea se face din depozitul central din Europa si poate dura pana la maxim 15 zile.
Exista si exceptia in care piesa de schimb nu este fabricata si se poate astepta o perioada mai indelungata de timp.
Important: Nu ne asumam responsabilitatea pentru nefunctionalitatea aparatului in momentul schimbarii piesei comandate. Este posibil ca piesa solicitata de dumneavostra sa nu fie singura necesara in procesul de reparatie, sau sa nu fie cea cauzatoare de probleme. Recomandam o constatare de catre un tehnician in service-ul nostru pentru o identificare clara a problemelor echipamentul dumneavostra Karcher si comandarea pieselor de schimb corecte.

Piese de schimb Aparate Profesionale Karcher

Pentru piesele de schimb aferente echipamentelor profesionale va recomandam o vizita la service-ul nostru cu echipamentul defect. Complexitatea ansamblelor interne ale echipamentelor profesionale Karcher recomanda desfacerea si reparatia acestora doar de catre tehnicienii nostri specializati in astfel de operatiuni. Riscurile de a gresi in comandarea unei piese pentru un echipament Karcher de catre o persoana neautorizata sunt mari, iar in felul acesta va veti creste atat costurile cat si timpul de reparatie.

Daca totusi doriti repararea acestuia in sistem propriu va rugam sa tineti cont de cateva aspecte foarte importante in alegerea pieselor necesare.
 • Prima etapa in comandarea unei piese de schimb pentru aparatele profesionale Karcher este identificarea codului acesteia. Puteti face acest lucru cu ajutorul nostru prin selectarea piesei din fisa interna a aparatului. Dumneavostra o selectati, noi identificam codul.

Este foarte important inainte de a ne suna sa identificati codul aparatului profesional Karcher pentru care doriti sa achiztionati piese de schimb. Acesta se gaseste pe suprafata aparatului alaturi de denumire si an de fabricatie. Nu se poate deschide o fisa interna a aparatului Karcher fara a sti codul acestuia. Codul este unic pentru fiecare serie de echipamente si nu se potrivesc piesele de schimb de la o serie la cealalta.

 • In momentul in care identificam codul corect pentru piesa dorita de dumneavostra va putem transmite costul aceteia si un termen aproximativ de livrare.
 • In cazul in care piesa de schimb pentru echipamentul profesional Karher este pe stoc livrarea se poate face in maxim 48 de ore. Daca nu este pe stoc livrarea se face din depozitul central din Europa si poate dura pana la maxim 15 zile.
 • Exista si exceptia in care piesa de schimb nu este fabricata si se poate astepta o perioada mai indelungata de timp.

Important: Nu ne asumam responsabilitatea pentru nefunctionalitatea aparatului in momentul schimbarii piesei comandate. Este posibil ca piesa solicitata de dumneavostra sa nu fie singura necesara in procesul de reparatie, sau sa nu fie cea cauzatoare de probleme.

Recomandam o constatare de catre un tehnician in service-ul nostru pentru o identificare clara a problemelor echipamentul dumneavostra Karcher si comandarea pieselor de schimb corecte.
 

Traininguri reprezentative
ale Managerului nostru de Service

Specializari Karcher Specializari Karcher Specializari Karcher
 

Solicita acum service Karcher!

Karcher
Trimite cererea ta si te va contacta un specialist Karcher!
VREAU SA FIU SUNAT