Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Autentificare

Pentru istoricul de Service, informatii suplimentare si comenzi de accesorii si detergenti Karcher, va rugam sa va autentificati.

Verifica stadiul reparatiei

Introduceti in codul primit la predarea echipamentului dumneavoastra la Service Karcher - Ermach pentru a vedea stadiul reparatiei.

 

Acoperire Pick-Up Service Karcher

Serviciul pick-up service Karcher oferita de Ermach este gratuit pentru reparatiile cu o valoare de peste 250 lei plus TVA efectuate in cazul echipamentelor din gama profesionala Karcher si care sunt in Bucuresti sau zonele limitrofe (jud. Ilfov). Singura conditie este ca devizul constator sa fie aprobat de catre client si deci, reparatia sa fie efectuata in service-ul Ermach. In caz contrat serviciul pick-up service nu va fi oferit gratuit ci se va solicita o taxa unica de 100 lei (fara TVA).

 

Pentru echipamentele aflate in afara zonei de acoperire, compania Ermach ofera acelasi serviciu de pick-up service, dar contra cost.

Se va percepe o taxa aferenta serviciul respectiv care poate varia in functie de doua criterii:

 

 • valoarea totala a reparatiei - cu cat valoarea totala generata de lucrarile efectuate asupra echipamentului este mai mare, cu atat taxa aferenta serviciului pick-up service este mai mica sau chiar gratuita.
 • distanta fata de service-ul Ermach - cu cat distanta este mai mica fata de service-ul Ermach si fata de zona de acoperire a serviciului pick-up service, cu atat costurile vor fi mai mici sau, tinand cont si de punctul I, suportate in intregime de noi.


Aria de acoperire a serviciului pick-up service se refera exclusiv la echipamente Karcher din gama profesionala de pe teritoriul Romaniei. In functie pe locul de ridicare/returnare al echipamentului, serviciul pick-up service va fi gratuit sau contra cost.

 

Punctul de ridicare trebuie sa coincida cu punctul de returnare, in afara situatiilor in care, inainte de ridicarea echipamentului, clientul a specificat ca cele doua adrese sunt diferite.

 

Traininguri reprezentative
ale Managerului nostru de Service

Specializari Karcher Specializari Karcher Specializari Karcher
 

Solicita acum service Karcher!

Karcher
Trimite cererea ta si te va contacta un specialist Karcher!
VREAU SA FIU SUNAT