Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
 
ASPIRATOARE Karcher pentru Acasa

Clasa Aspirator Karcher

Aspiratoare Karcher WD 6
Sterge toata selectia
Bifati mai jos caracteristici dorite
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Aspiratoare Karcher WD 6

A fost gasit un singur produs.

 
  Aspirator Karcher WD 6 P Premium Uscat Umed Multifunctional
Dimensiuni produs:
420x380x670 L x l x h (mm)
Capacitate rezervor/Material:
30 l /Inox
Dimensiune nominala a accesoriului:
35 mm
Cod produs: 1.348-270.0
1.093 lei (Pret cu TVA)
Aspiratoare Karcher WD 6
Aspiratoarele Karcher MV6 aspira lichide si murdarii uscate cat ai clipi
Aspiratorul Karcher MV6 P Premium impresioneaza prin performantele sale de aspirare extrem de mare de 2000W, dar cu un consum real de energie de numai 1300 W. Aspiratorul Karcher MV 6 P Premium dispune de tehnologia inovatoare de curatare automata a filtrului. Datorita functiei integrate de curatare a filtrului, acesta poate fi curatat eficient prin apasarea unui buton. In plus, filtrul aspiratorului Karcher MV 6 P Premium poate fi pliat si scos in cateva secunde fara a avea contact cu murdaria. Datorita filtrului ce nu trebuie schimbat, aspiratorul Karcher MV 6 P Premium poate aspira murdarii umede si uscate.
Dotarile si accesoriile aspiratoarelor Karcher MV6 sunt demne de un profesionist
Priza cu intrerupator automat permite conectarea uneltelor si sculelor electrice. Murdaria rezultata in urma taietii, slefuirii, sculptarii, este aspirata direct cu aspiratorul Karcher MV 6 P Premium. Performanta de aspirare poate fi adaptata cerintelor, atat pentru operatiunile de aspirare standard cat si pentru utilizarea sculelor electrice. Alte carcateristici impresionante ale aspiratorului Karcher MV 6 P Premium includ: o cuva din otel inoxidabil de 30L, accesorii nou dezvoltate pentru cele mai bune rezultate de curatare, maner detasabil cu protectie impotriva incarcarii electrostatice, robinet pentru golirea cuvei pline cu lichid aspirat, pozitie de parcare, etc.

Aspiratoarele Karcher WD 6 aspira lichide si murdarii uscate cat ai clipi

Aspiratorul Karcher WD 6 P Premium impresioneaza prin performantele sale de aspirare extrem de mare de 2000W, dar cu un consum real de energie de numai 1300 W. Aspiratorul Karcher WD 6 P Premium dispune de tehnologia inovatoare de curatare automata a filtrului. Datorita functiei integrate de curatare a filtrului, acesta poate fi curatat eficient prin apasarea unui buton. In plus, filtrul aspiratorului Karcher WD 6 P Premium poate fi pliat si scos in cateva secunde fara a avea contact cu murdaria. Datorita filtrului ce nu trebuie schimbat, aspiratorul Karcher WD 6 P Premium poate aspira murdarii umede si uscate.

Dotarile si accesoriile aspiratoarelor Karcher WD 6 sunt demne de un profesionist

Priza cu intrerupator automat permite conectarea uneltelor si sculelor electrice. Murdaria rezultata in urma taietii, slefuirii, sculptarii, este aspirata direct cu aspiratorul Karcher WD 6 P Premium. Performanta de aspirare poate fi adaptata cerintelor, atat pentru operatiunile de aspirare standard cat si pentru utilizarea sculelor electrice. Alte carcateristici impresionante ale aspiratorului Karcher WD 6 P Premium includ: o cuva din otel inoxidabil de 30L, accesorii nou dezvoltate pentru cele mai bune rezultate de curatare, maner detasabil cu protectie impotriva incarcarii electrostatice, robinet pentru golirea cuvei pline cu lichid aspirat, pozitie de parcare, etc.