Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher NT 80/1 B1 MS profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide

Cod produs: 1.667-267.0
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Cuva aspirator:80 litri
Putere de aspirare:235/23.5 mbar/kPa
Putere maxima aspirare:max. 1380 W

Beneficii utilizator

Siguranta primeaza
Aspiratorul Karcher NT 80/1 B1 MS dispune de un control automat al nivelului apei, si poate fi folosit doar cand cantitatea de apa minima solicitata este prezenta
Zona 22 si praf de clasa M
Pentru prafuri explozibile, zona 22 si prafuri daunatoare, clasa M

Descriere

Potrivit si admis pentru aspirarea prafurilor inflamabine a claselor de prafuri explozibile din zona 22 precum si a prafurilor daunatoare pentru sanatate a clasei de praf M. Un filtru tip cartus de suprafata mare permite intervale lungi de lucru fara intreruperea activitati, Prin filtrul cu suprafata mare este filtrat deja aerul aspirat a motorului suflantei, prin aceasta se evita patrunderea in turbina a prafurilor expozibile. O siguranta mecanica impotriva revarsarii cu sistem flotor garanteaza oprirea Aspiratorui in cazul aspirarii de lichide. Afisajul starii filtrului integrat in panoul de control indica cand este necesara inlocuirea filtrului. Recipient din otel superior robust de 80 l. Intreaga gama de accesorii poate fi depozitatape partea din spate a aspiratorui. Aspirator corespunde celor mai noi norme europene pentru utilizarea in zonele cu risc de explozie. Certificatul pentrudobandirea acestor directive ATEX este disponibil. Suplimentar, NT 80/1 M B1 este verificat si admis conform clasei de praf M. De aceea poate fi utilizat si pentru aspirarea prafurilor daunatoare pentru sanatate din clasa de prafuri M - de exemplu lemn, lac etc. Dotari standard: Accesorii care nu pot fi schimbate / insurubate Furtun pentru aspirare DN 40, 4m Cot metalic Teava de rafulare DN 40, 1m Duza pentru podea universala Perie universala Duza pentru rosturi

Aplicatii Aspirator Karcher NT 80/1 B1 MS profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide

Acest aspirator special umed-uscat este un aparat deosebit de usor de utilizat, avand aprobarile necesare pentru aspirarea prafului de pusca, sau a pulberilor explozibile similare, a prafurilor combustibile din zona 22 sau categoria M a pulberilor periculoase si lichide normale. Reziduurile de pulbere sunt udate in baie de apa facandu-le inofensive in stare uda/umeda. Un control automat al nivelului apei permite aparatului sa fie utilizat numai atunci cand este suficienta apa in container. Pentru unitati militare, politie, industrii de armament si firme de curatenie.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher NT 80/1 B1 MS profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide

Detalii tehnice

Cuva aspirator: 80 litri Putere de aspirare: 235/23.5 mbar/kPa
Putere maxima aspirare: max. 1380 W Dimensiuni produs: 660x520x1078 L x l x h (mm)
Debit aer: 56 l/s Diametru standard: 40 mm
Greutate: 32 kg Lungime cablu: 10 m
Nivel zgomot: 70 dB(A)

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aspirator Karcher NT 80/1 B1 MS profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide, cod 16672670 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.