Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher NT 75/2 Ap Me Tc profesional cu Cuva de Inox Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf

Cod produs: 1.667-292.0
Pret: 5.820 lei
 
Pretul nu contine TVA
Cantitate:
 
 
Adauga in Cos
Adauga in wishlist
Cuva aspirator:75 litri
Putere de aspirare:254 mbar/kPa
Dimensiuni produs:575 L x l x h (mm)

Descriere

Aspirator NT 75/2 Ap Me Tc de inalta performanta din categoria umed-uscat, cu sistemul ApClean care ii confera putere continua si utilizare neintrerupta. Rezervor robust de 75 litri ideal pentru capacitate mare de aspirare si usor de curatat datorita sasiului inclinat de care dispune. Acest aspirator are o capsula compacta pentru turbina cu capac integrat pentru filtru astfel incat permite cu usurinta indepartarea sau inlocuirea filtrului pliat. Sistemul semi-automat de curatare a filtrului ApClean confera putere constanta de aspirare, utilizare neintrerupta si o durata de viata mai lunga a filtrului. O alta caracteristica a acestui aspirator NT 75/2 Ap Me Tc o reprezinta sistemul de monitorizare electronica a nivelului de umplere, care permite urmarirea umplerii la aspirarea umeda pana la maximul admis a volumului containerului . Lichidele aspirate pot fi usor indepartate printr-un furtun de scurgere rezistent la uleiuri. Accesoriile pot fi atasate aspiratorului rapid si usor cu sistemul clip. Echipamentul are un sistem de depozitare a furtunului un compartiment de accesorii si o arie mare de depozitare (de ex. pentru unelte si scule). Sistemul de roti pivotante si suporturile lor mari confera aparatului de spalat cu presiune NT 75/2 Ap Me Tc cea mai buna mobilitate.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher NT 75/2 Ap Me Tc profesional cu Cuva de Inox Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf

Detalii tehnice

Cuva aspirator: 75 litri Putere de aspirare: 254 mbar/kPa
Dimensiuni produs: 575 L x l x h (mm) Debit aer: 2 x 74 l/s
Frecventa: 50 Hz Greutate: 26.5 kg
Latime standard: 40 mm Lungime cablu: 10 m
Material recipient: Inox Nivel zgomot: 73 dB(A)
Putere maxima motor: max. 2760 W Tensiune alimentare: 220-240 V

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aspirator Karcher NT 75/2 Ap Me Tc profesional cu Cuva de Inox Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf, cod 16672920 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.