Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf pentru Brutarie cu Sistem Automat de curatare a filtrului

Cod produs: 1.184-700.0
Pret: 2.937 lei
 
Pretul nu contine TVA
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Cuva aspirator:35 litri
Putere de aspirare:235/23.5 mbar/kPa
Putere maxima aspirare:1380 W

Beneficii utilizator

Aspiratorul pentru brutarii
Containerul de plastic este rezistent la acid, caldura si soda caustica
Kiturile optionale de accesorii au fost special concepute pentru a fi folosite in brutarii
Filtru plat cu pliuri PES, rezistent la caldura
Aspiratorul are un filtru special plat, rezistent la caldura, ideal pentru inlaturarea mizeriei si a prafului din brutarii

Descriere

Aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs face parte din gama aspiratoarelor profesionale Karcher pentru mediul umed-uscat, dotat cu un singur motor cu putere mare de aspirare, sistem patentat de curatare automata a filtrului ( TACT) si cu un rezervor de 35 litri, destinat tuturor aplicatiilor speciale. Filtrul special, plat, PES reprezinta ofera posibilatatea aspirarii unui mediu umed-uscat fara a fi necesara schimbarea fltrului. Unitatea va fi livrata fara accesorii. Aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs vine dotat standard cu sistem de impamantare, spatiu de depozitare al accesoriilor, rezervor rezistent la caldura si cablu de alimentare de cauciuc.

Aplicatii Aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf pentru Brutarie cu Sistem Automat de curatare a filtrului

Aplicatii universale in intregul domeniu de panificatie, pentru ambarcatiuni, de exemplu pentru aspirarea cuptoarelor sau in zonele unde este posibila incarcarea electrostatica in timpul aspirarii uscate. Pericolul este redus prin folosirea accesoriilor conductoare electrostatic.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf pentru Brutarie cu Sistem Automat de curatare a filtrului

Detalii tehnice

Cuva aspirator: 35 litri Putere de aspirare: 235/23.5 mbar/kPa
Putere maxima aspirare: 1380 W Dimensiuni produs: 505x370x540 L x l x h (mm)
Debit aer: 57 l/s Diametru standard: 35 mm
Greutate: 12.8 kg Lungime cablu: 7.5 m
Nivel zgomot: 63 dB(A) Performanta pompa evacuare: -

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf pentru Brutarie cu Sistem Automat de curatare a filtrului, cod 11847000 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.