Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher IV 60/30 M B1 profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf utilizat in Industria Grea

Cod produs: 1.573-551.0
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Cuva aspirator:60 litri
Putere de aspirare:286/28.6 mbar/kPa
Dimensiuni produs:870x640x1820 L x l x h (mm)

Beneficii utilizator

Aprobat pentru clasele de praf M si B1 (Z22)
Aspiratoare pentru mediu umed-uscat, Karcher IV 60/27-1 M B1 si Karcher IV 60/30 M B1 sunt potrivite pentru aspirarea mizeriei periculoase de clasa M si pentru utilizarea in medii cu potential risc de explozie clasele ST 1, ST 2 si ST 3 in zonele 22

Descriere

Aspirator Karcher IV 60/30 M B1 este un aspirator industrial foarte robust si multilateral utilizabil in multe grupe tinta. Este un aspirator mobil care poate fi transportat pe suprafete plane de catre o singura persoana. A fost conceput pentru a aspira praf din clasele speciale cu risc de explozie ST 1, ST 2 si ST 3 in zona 22. Este actionat de catre o turbina laterala cu durata de viata extrem de lunga. Datorita constructiei motorului acest aparat poate fi folosit in mod continuu. Aspirator este actionat cu 400 V, 50 Hz. In functie tipul de aplicatie dorit, containerul pentru mizerie uscata (6.394-523.0) se comanda separat.

Aplicatii Aspirator Karcher IV 60/30 M B1 profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf utilizat in Industria Grea

Acest tip de masina poate fi utilizat in zone industriale mici, medii si mari. Domeniul principal de utilizare este cel al curatarii pardoselilor, rafturilor si masinilor cu pulberi de praf cu clase de explozie ST 1, ST 2 si ST 3 in zona 22. Acest aspirator poate fi utilizat ca un aparat stationar de aspirare a masinilor de productie. In mod normal, masinile utilizare ar trebui curatare de murdarie dupa fiecare operatiune. In plus, suprafetele si zonele dintre masini precum si zonele de depozitare trebuie curatare in anumite intervale de timp. De obicei, pentru fiecare tip de aplicatie se poate veni cu o gama superioara de accesorii: Curatarea prin aspiratie pe exterior a conductelor: furtun din PVC, mai multe tuburi de aspiratie, duze de praf pentru tevi. Aspiratie a masinilor de productie, rafturi si linii de productie: furtun din PVC pentru aplicatii standard, furtun PU pentru aplicatii ce necesita abrazivitate, cum ar fi resturi de metal sau fragmente de sticla. accesorii si duze pentru curatarea in spatii inguste. duze delta cu margini de cauciuc sau otel pentru rafturi sau linii de productie. Aspirare a suprafetelor de pardoseala: duze de podea pentru sarcini dure de 300mm sau 500mm pentru suprafete rugoase; duze standard de podea de 380mm, 450mm sau 500mm, potrivite pentru aspirarea prafului uscat sau a lichidelor; furtun din PVC pentru praf sau lichid; furtun PU pentru suprafete abrazive umede sau uscate. Aspirarea murdariilor lichide si solide: furtun de cauciuc de 5m sau 10mm lungime pentru murdarii abrazive in zone stationare; container pentru murdarii lichide, cu un recipient de colectare si sistem de scurgere.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher IV 60/30 M B1 profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf utilizat in Industria Grea

Detalii tehnice

Cuva aspirator: 60 litri Putere de aspirare: 286/28.6 mbar/kPa
Dimensiuni produs: 870x640x1820 L x l x h (mm) Putere: 3 kW
Arie de filtrare: 2.3 m² Debit aer: 68 l/s
Diametru standard: ID/51 mm Greutate: 104 kg
Lungime cablu: 8 m Nivel zgomot: 75 dB(A)
Putere motor: max. 3.5 kW Tensiune alimentare: 3/400/50 Ph/V/Hz

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aspirator Karcher IV 60/30 M B1 profesional Industrial Umed Uscat pentru lichide si praf utilizat in Industria Grea, cod 15735510 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.