Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher WD 5 Uscat Umed Multifunctional

Cod produs: 1.348-190.0
Pret: 789 lei
 
Pretul contine TVA
Cantitate:
 
 
Adauga in Cos
Adauga in wishlist
Dimensiuni produs:420x380x625 L x l x h (mm)
Capacitate rezervor/Material:25 l /Plastic
Dimensiune nominala a accesoriului:35 mm

Descriere

Aspiratorul Karcher WD 5 face parte sin clasa aspiratoarelor de top ce impresioneaza cu o performanta mare de aspirare asemenea unui aparat de 1800 W, dar cu un consum de numai 1100 W. Aspiratorul Karcher WD 5 dispune de un recipient indestructibil cu capacitate mare de 25L, rezistent la impact si un filtru plat. Filtrul poate fi inlocuit rapid fara a avea contact cu murdaria, prin simpla pliere a cartusului si permite aspirarea murdariilor umede si uscate, fara schimbarea filtrului. Datorita functiei inovative de curatare automanta a filtrului, murdaria este eliminata rapid si eficient prin simpla apasare a unui buton. Combinatia ideala dintre noul furtun de aspiratie si duza inovatoare cu 2 lamele din cauciuc si 2 lamele cu perii asigura o aspirare perfecta. Aspiratorul Karcher WD 5 are un maner detasabil cu protectie impotriva incarcarii electrostatice (util mai ales cand se aspira praful fin), pozitia de parcare permite depozitarea intermediara in timpul pauzelor de lucru, are in dotare functie de suflare, maner reglabil 3-in-1, precum si un spatiu special pe aparat pentru depozitarea accesoriilor si a cablului.

Aplicatii Aspirator Karcher WD 5 Uscat Umed Multifunctional

Aspiratorul Karcher WD 5 pentru aplicatii multiple: aspirare lichide, murdarii uscate, fine etc. Aspiratorul Karcher WD 5 este potrivit pentru curatari in: garaj, atelier, gradina, casa, camera de relaxare, pivnita, spatiul de intrare, in urma renovarilor, in interiorul masinii, pentru cantitati mari de lichide.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher WD 5 Uscat Umed Multifunctional

Detalii tehnice

Dimensiuni produs: 420x380x625 L x l x h (mm) Capacitate rezervor/Material: 25 l /Plastic
Dimensiune nominala a accesoriului: 35 mm Greutate: 8.2 kg
Lungime cablu: 5 m Putere maxima motor: 1100 W
Voltaj: 220-240 V

Imaginile produsului Aspirator Karcher WD 5 Uscat Umed Multifunctional, cod 13481900 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror aparate Karcher de curatenie pentru acasa fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.