Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher WD 4 Premium Uscat Umed Multifunctional

Cod produs: 1.348-150.0
Pret: 638 lei
 
Pretul contine TVA
Cantitate:
 
 
Adauga in Cos
Adauga in wishlist
Dimensiuni produs:385x365x530 L x l x h (mm)
Capacitate rezervor/Material:20 l /Metal
Dimensiune nominala a accesoriului:35 mm

Descriere

Aspiratorul Karcher WD 4 Premium este un aparat puternic si fiabil cu o cuva robusta si rezistenta la coroziune cu o capacitate de 20L. Aspiratorul Karcher WD 4 Premium este echipat cu un filtru plat ce poate fi scos prin simpla pliere in exterior, fara a avea contact cu murdaria. Filtrul este ideal pentru aspirarea umeda si uscata fara a fi nevoie de schimbarea filtrului. Cu un consum de energie de numai 1000 W, aspiratorul Karcher WD 4 Premium functioneaza la fel de bine ca un aspirator de 1600 W. Alte caracteristici impresionante ale aspiratorului Karcher WD 4 Premium includ: sistemul de blocare "Pull & Push", un maner ergonomic, spatiu de depozitare accesorii si cablu pe dispozitiv. Manerul este derasabil, astfel incat accesoriile pot si atasate direct la furtun. Impreuna cu furtunul de aspirare nou proiectat, duza de pardoseala cu 2 lamele de cauciuc si 2 lamele cu perii, aspiratorul Karcher WD 4 Premium garanteaza aspirarea optima a tuturor tipurilor de murdarie. Pozitia de parcare permite parcarea itnermediara a tevilor si duzei de podea in timpul pauzelor de lucru.

Aplicatii Aspirator Karcher WD 4 Premium Uscat Umed Multifunctional

Aspiratorul Karcher WD 4 Premium pentru aplicatii multiple in: garaj, atelier, camera de relaxare, pivnita, spatiul de intrare, curatarea interiorului masinii, aspirarea cantitatilor reduse de apa. Puternic si eficient, aspiratorul Karcher WD 4 Premium are o cuva din otel inoxidabil robust de 20L, filtru plat si pozitie de parcare.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher WD 4 Premium Uscat Umed Multifunctional

Detalii tehnice

Dimensiuni produs: 385x365x530 L x l x h (mm) Capacitate rezervor/Material: 20 l /Metal
Dimensiune nominala a accesoriului: 35 mm Frecventa: 50-60 Hz
Greutate fara accesorii: 7.2 kg Lungime cablu: 5 m
Putere maxima motor: 1000 W Voltaj: 220-240 V

Imaginile produsului Aspirator Karcher WD 4 Premium Uscat Umed Multifunctional, cod 13481500 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror aparate Karcher de curatenie pentru acasa fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.