Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Masina de spalat cu presiune Karcher HDS 801 B cu Apa calda cu Pompa de 150 bari alimentare cu Benzina Clasa Compacta

Cod produs: 1.210-100.0
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Presiune jet curatare:140 bari
Debit pompa de spalat:600 l/h
Temp. max. curatitor:max. 80 °C

Beneficii utilizator

Pentru cele mai dure locuri de munca
Carcasa tubulara din otel protejeaza componentele
Accesoriu pentru transportul cu macaraua

Descriere

Aparat de curatat cu inalta presiune cu apa calda si actionat cu benzina in mod de constructie orizontal si compact pentru o utilizare independenta de curent. Unitatea compacta a pompei este montata pe un cadru metalic stabil si mobil. Datorita dimensiunilor compacte este posibil un transport fara probleme si comod in diferitele locatii de utilizare. Motorul sau intr-un cilindru si patru tacturi racit cu aer este usor de pornit prin intermediul starterului reversibil. Chiulasa cilindrului din alama cu supape din otel superior este conforma cu utilizarea profesionala si asigura durata de utilizare lunga. Intr-un cadru metalic stabil, care ofera tuturor agregatelor o protectie totala pentru utilizarea anevoioasa si continua, sunt plasate toate componentele valoroase. Doua roti mari, umplute cu aer, o rola de ghidaj cu frane si doua manere de impingere transforma aparatul HDS 801 B intr-unul usor de transportat si foarte flexibil. Materiale de mare valoare a pompei de inalta presiune, ca si chiulasa cilindrului din alama, supapele din otel superior, pistoanele din otel superior stratificate cu crom

Aplicatii Masina de spalat cu presiune Karcher HDS 801 B cu Apa calda cu Pompa de 150 bari alimentare cu Benzina Clasa Compacta

Aparat de curatat cu inalta presiune, robust si transportabil pentru mestesugari si companii de servicii. Ideal ca si aparat mobil, aplicabil universal si actionat cu benzina. Permite curatarea perfecta si in locatiile unde nu exista posibilitatea de racordare la curent electric. Pentru companii de leasing, companii de constructii, companii de agricultura si silvicultura, activitati comunale si administratii publice.

Categorii de accesorii pentru Masina de spalat cu presiune Karcher HDS 801 B cu Apa calda cu Pompa de 150 bari alimentare cu Benzina Clasa Compacta

Detalii tehnice

Presiune jet curatare: 140 bari Debit pompa de spalat: 600 l/h
Temp. max. curatitor: max. 80 °C Dimensiuni produs: 1168x862x767 L x l x h (mm)
Consum combustibil: 3.7 kg/h Greutate: 110 kg
Performanta motor, brut: 4/5.5 kW/cp Performanta motor, net: 3.6 kW kW
Producator motor: Honda Tip motor: GX 160 K1Benzina

Detergenti pentru Masina de spalat cu presiune Karcher HDS 801 B cu Apa calda cu Pompa de 150 bari alimentare cu Benzina Clasa Compacta

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Masina de spalat cu presiune Karcher HDS 801 B cu Apa calda cu Pompa de 150 bari alimentare cu Benzina Clasa Compacta, cod 12101000 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.