Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 12/18-4 SX cu Apa calda cu Pompa de 180 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Mijlocie si Super

Cod produs: 1.071-925.0
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Presiune jet curatare:30-max. 180 bari
Debit pompa de spalat:600-1200 l/h
Temp. max. curatitor:80-155 °C

Beneficii utilizator

Afisaj LED
Aranjate vizibil, central, la panoul de comanda
Combustibil, detergent, indicatori de mentenanta
Contor pentru orele de functionare integrat
Sistem de dozare a detergentului
Valva de dozare asigura un consum scazut
Schimbare rapida intre cele doua tipuri de detergenti cu ajutorul rezervoarelor separate
Clatirea se efectueaza automat in pozitia 0
Comutator service
Patru setari pentru diferite duritati ale apei
Afisare durata de operare si perioada pana la urmatoarea vizita in service
Dozarea exacta reduce consumul agentului dedurizator
 
Spatiu depozitare accesorii
Retractor de furtun de presiune integrat si suport pentru lance pe ambele parti pentru un transport cat mai usor
Usor de utilizat atat pentru stangaci cat si pentru dreptaci, ideal pentru utilizare cu 2 lancii
Compartiment integrat pentru depozitarea uneltelor si accesoriilor, cu capac

Descriere

Aparatele de curatat cu inalta presiune a noii clase de mijloc si super se desemneaza prin cele 6 caracteristici principale ale lor: 1. Protectia mediului Mai multa eficienta datorita treptei Eco, intrerupator service pentru reglarea duritatii apei, suflanta turbo, dozare precisa a detergentului, tehnica de ardere optimizata si un randament mare a pompei. 2. Confort la utilizare Aceasta este asigurata prin tabla de instrumente centrala pentru actionarea intuitiva, atasarea sigura, admisie a tevii de rafulare sigura, afisaj LED si multe altele. 3. Performanta de curatare Performanta de curatare extrem de eficienta este asigurata prin tehnologia patentata a duzelor, prin pistoanele din ceramica, prin suflanta turbo precum si prin randamentul pompei. Accesorile optimizate pentru utilizare este conceput exact dupa nevoile consumatorului. 4. Mobilitate Conceptul de mobilitate cu rola de ghidaj, roti mari cauciucate, manere de impingere cauciucate, capacitate de stivuire, echipare si suport impotriva rasturnarii permit un transport fara probleme. 5. Siguranta la utilizare Garantata prin supravegherea gazelor de evacuare, sasiu robust, adaptor pentru intretinerea sistemului, pompa elicoidala in trei pistoane cu pistoane din ceramica si invelis a deschiderii caminului rezistent la caldura. 6. Service confortabil Acces usor la componente relevante la intretinere si intrerupator service cu ajutorul caruia datele de functionare, pentru diagnosticarea defectului, pot fi accesate usor.

Aplicatii Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 12/18-4 SX cu Apa calda cu Pompa de 180 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Mijlocie si Super

Pentru intreprinderi mijlocii si auto. Pentru spalarea autovehiculelor. Pentru spalarea sasiului. Pentru curatarea motoarelor. Pentru prespalarea in cadrul spalatoriilor auto. Activitati de curatare generale in industrie, comune si agricultura.

Categorii de accesorii pentru Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 12/18-4 SX cu Apa calda cu Pompa de 180 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Mijlocie si Super

Detalii tehnice

Presiune jet curatare: 30-max. 180 bari Debit pompa de spalat: 600-1200 l/h
Temp. max. curatitor: 80-155 °C Dimensiuni produs: 1330x750x1060 L x l x h (mm)
Putere: 8.4 kW Consum combustibil: 7.7 kg/h
Greutate: 186 kg Rezervor combustibil: 25 litri
Rezervor detergent: 20 litri Tensiune alimentare: 3/400/50 Ph/V/Hz

Detergenti pentru Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 12/18-4 SX cu Apa calda cu Pompa de 180 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Mijlocie si Super

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aparat de spalat cu presiune Karcher HDS 12/18-4 SX cu Apa calda cu Pompa de 180 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Mijlocie si Super, cod 10719250 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.