Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Curatitor cu presiune stationar Karcher HDC Advanced cu Apa rece cu Pompa de 100 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Cod produs: 1.509-502.2
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Presiune jet curatare:100 bari
Debit pompa de spalat:700-12000 l/h
Temp. max. curatitor:max. 85°C

Beneficii utilizator

Control al pompei inteligent
Indiferent de cata apa este nevoie: pompa porneste sau se opreste automat in functie de necesitate
Design modular
Sistemul HDC poate fi echipat cu pana la 4 pompe, in functie de necesitati. Astfel se atinge cel mai inalt nivel de flexibilitate pentru utilizatori

Descriere

Instalatia stationara HDC Advanced cu inalta presiune este propice pentru mai multe tipuri de activitati de curatare. Avantajele instalatiilor stationare sunt resimtite in cele mai diferite domenii de utilizare in care sunt ridicate, in mod continuu, pretentii mari la performanta de curatare: Rentabilitate - tot timpul disponibila, doar prin apasarea unui buton, fara timpi de pregatire, nu necesita transport Siguranta - Instalarea intr-un loc sigur, protejat de influentele mediului inconjurator. Se pot monta intre 2 si 12 puncte de preluare.

Aplicatii Curatitor cu presiune stationar Karcher HDC Advanced cu Apa rece cu Pompa de 100 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Pentru medii industriale: curatarea si intretinerea zonelor interioare si exterioare, curatarea instrumentelor si echipamentelor, flota.

Categorii de accesorii pentru Curatitor cu presiune stationar Karcher HDC Advanced cu Apa rece cu Pompa de 100 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Detalii tehnice

Presiune jet curatare: 100 bari Debit pompa de spalat: 700-12000 l/h
Temp. max. curatitor: max. 85°C Dimensiuni produs: 1150x750x1840 L x l x h (mm)
Greutate: - Nivel zgomot: -
Pornire motor: pornire usoara Siguranta principala: 0
Tensiune alimentare: 3/400/50 Ph/V/Hz

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Curatitor cu presiune stationar Karcher HDC Advanced cu Apa rece cu Pompa de 100 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta, cod 15095022 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.