Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 715 cu Apa rece cu Pompa de 150 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Cod produs: 1.353-909.0
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Presiune jet curatare:10-max. 150 bari
Debit pompa de spalat:250-700 l/h
Temp. max. curatitor:pana la 85°C

Beneficii utilizator

Cadru metalic cusca
Cadru robust, portabil, tubular din otel
Maner pentru transport si carlig pentru transportul cu macaraua
Protejeaza echipamentul de lovituri
Montaj perete
Depozitare prin economiserea spatiului
Depozitare in siguranta a echipamentului si accesoriilor
Cu soft-grip si confort ridicat

Descriere

Karcher HD 715 este un aparat special trifazic pentru zugravi si firme de curatenie care spala fatade de cladiri. Incastrat intr-un cadru din otel inoxidabil pentru a fi protejat.
Aparatul de baza din seria de aparate pe curent trifazic se caracterizeaza prin numeroase soluţii pentru curatenia de detalii si insumeaza o multitudine de avantaje pentru utilizator. Un cadru tubular stabil care serveste si la montarea instalatiei pe perete, serveste cu incredere componentele de motor si de pompa. Un racord integrat de cuplare rapida permite montajul simplu şi rapid sau demontarea aparatului de pe suportul de perete. Accesoriile sunt la indemana si gata de utilizare datorita posibilitatilor generoase de depozitare. De amintit in special sunt manerul Softgrip de mana cu furtunul depozitat în pozitie rulata pentru utilizarea optima fara torsionarea deranjanta a furtunului. Un alt standard Kärcher este reglarea fara nivele a presiunii si cantitatii de apa, ceea ce permite adaptarea jetului de inalta presiune la sarcina de curatare în cauza. Pompa axiala cu trei pistoane cu piston de otel inoxidabil si cap de cilindru din alama garanteaza o durata de viata prelungita si sensibilitate redusa la defectiuni. Comanda de control prin presiune opreste motorul automat atunci cand alimentarea cu apa a pistolului manual este intrerupta.

Aplicatii Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 715 cu Apa rece cu Pompa de 150 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Aparat special pentru curatarea fatadelor.

Categorii de accesorii pentru Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 715 cu Apa rece cu Pompa de 150 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Detalii tehnice

Presiune jet curatare: 10-max. 150 bari Debit pompa de spalat: 250-700 l/h
Temp. max. curatitor: pana la 85°C Dimensiuni produs: 500x310x350 L x l x h (mm)
Putere: 4.7 kW Greutate: 29 kg
Presiune maxima de operare: 175/17.5 bar/Mpa Tensiune alimentare: 3/400/50 Ph/V/Hz

Detergenti pentru Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 715 cu Apa rece cu Pompa de 150 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aparat de spalat cu presiune Karcher HD 715 cu Apa rece cu Pompa de 150 bari alimentare curent Trifazic 380 V Clasa Compacta, cod 13539090 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.