Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Accesorii Profesionale
Accesorii Masini de Spalat Pardoseala Karcher si Consumabile (278) Rezerva pad pentru masini de spalat pardoseala Karcher (31) Lamele de aspirare Karcher pentru pardoseala (4) Suport de pad pentru masini de spalat pardoseala Karcher (13) Perie disc Karcher pentru spalat pardoseala (34) Bara de aspirare Karcher (45) Acumulatori masini de spalat pardosela Karcher cu baterii (9) Perie rola Karcher pentru spalat pardoseala (50) Paduri cilindrice Karcher pentru spalat pardoseala (26) Incarcator pentru aparate de spalat pardoseala cu baterii (13) Cap de periere disc Karcher pentru spalat pardoseala (4) Cap de periere rola Karcher pentru spalat pardoseala (4) Rezerva pad de polisare Karcher (18) Accesorii speciale Karcher pentru masini de spalat pardoseala (27)
 
Accesorii Aparate de Spalat cu Presiune Karcher Profesionale (469) Accesorii Aspiratoare Karcher Profesionale si Consumabile (342) Accesorii Aparate cu Injectie Extractie Karcher de Spalat Covoare si Tapiterie (26) Accesorii Curatitor cu Abur Karcher Profesional si Consumabile (11) Accesorii Masini Monodisc Karcher si Consumabile (51) Accesorii si Consumabile Masini de Maturat Karcher si Maturatoare Stradale (97) Accesorii Sablare Karcher (26) Accesorii Karcher si Consumabile pentru Masini de Lustruit si Polisat Karcher (7) Accesorii Karcher si Consumabile pentru Masini de Spalat Piese (15) Accesorii Karcher pentru Masini de Spalat Scari Rulante (13) Accesorii Sisteme Spalatorie Automata cu Perii Karcher (216) Accesorii Karcher de Protectia Muncii (6)
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Masini de Spalat Pardoseala Karcher si Consumabile

 
Rezerva pad pentru masini de spalat pardoseala Karcher Paduri de multiple dimensiuni si duritati special concepure pentru curatarea mecanica a suprafetelor netede. Foarte rezistente la uzura fizica.
 
Lamele de aspirare Karcher pentru pardoseala Lamelele de cauciuc utilizabile in  moduri, reduc costurile de functionare. Diferite tipuri de lamele pentru orice tip de murdarie.
 
Suport de pad pentru masini de spalat pardoseala Karcher Sistem de prindere a padurilor pentru noua tehnologie de capete de periere brevetata exclusiv de Karcher. Material compozit cu duritate si rezistenta foarte mare.
 
Perie disc Karcher pentru spalat pardoseala Perii de diverse duritati pentru spalarea suprafetelor structurate, special concepute pentru curatare mecanica in profunzime.
 
Bara de aspirare Karcher Bara de aspirare curba si dreapta in functie de suprafata si lamele de cauciuc de rezerva si pentru aplicatii speciale.
 
Acumulatori masini de spalat pardosela Karcher cu baterii Karcher foloseste acumulatori produsi de partenerii sai, cei mai renumiti producatori mondiali, pentru a asigura o viata cat mai lunga a acestora.
 
Perie rola Karcher pentru spalat pardoseala Perie cilindrica de turatie foarte mare pentru curatarea suprafetelor cu rosturi sau a pardoselilor striate.
 
Paduri cilindrice Karcher pentru spalat pardoseala Sistem de paduri pe bucsa premontata pentru polishare sau curatare a suprafetelor netede.
 
Incarcator pentru aparate de spalat pardoseala cu baterii Incarcatoarele Karcher asigura protectia acumulatorilor montati pe masinile de spalat pardoseala si astfel obtinand un numar crescut de cicluri de incarcare.
 
Cap de periere disc Karcher pentru spalat pardoseala Sistem de curatare detasabil de pe masina de spalat pardoseala, inventie Karcher unica la nivel mondial. Acelasi echipament poate folosi perie rola sau perie disc.
 
Cap de periere rola Karcher pentru spalat pardoseala Freaca si matura intr-un singur proces de lucru cu economie sporita a apei si a solutiei de curatat.
 
Rezerva pad de polisare Karcher Pentru rezultate de lustruire pana la stralucire. Concepute pentru toate tipurile de suprafata din piatra naturala.
 
Accesorii speciale Karcher pentru masini de spalat pardoseala Accesoriile asigura functionalitatea si siguranta cerute cu o performanta si eficienta maxima. Karcher ofera accesorii pentru cele mai diverse aplicatii.