Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Accesorii Profesionale
Accesorii Aparate de Spalat cu Presiune Karcher Profesionale (469) FR - Accesoriu Karcher de spalare pardoseli si pereti cu presiune (14) Furtun de presiune Karcher (35) Furtun de presiune - prelungire (6) Furtunuri de presiune Karcher pentru curatare in domeniu alimentar (4) Filtru de apa Karcher pentru curatitoare cu presiune (5) Duza de presiune Karcher (32) Duza rotativa Karcher pentru curatat cu presiune (26) Duza Power Karcher pentru spalat cu presiune (42) Duza tripla Karcher pentru aparate de spalat cu presiune (24) Accesorii pentru spumare detergenti cu aparate de spalat cu presiune (24) Pistol de presiune Karcher (6) Lance de presiune rotativa Karcher (6) Lance de spalat cu presiune Karcher (7) Lance Karcher pentru curatare jgheaburi cu presiune (1) Curatitor pentru spalat cu presiune butoaie si rezervoare (3) Furtun si duza pentru desfundat tevi cu aparate de spalat cu presiune Karcher (9) Accesorii de sablare umeda pentru aparate de spalat cu presiune Karcher (18) Cupla rapida Karcher pentru spalat cu presiune (4) Duza abur pentru aparate de curatat cu presiune Karcher (11) Perie de spalare auto Karcher (5) Accesorii Servo-control Karcher pentru reglare presiune (3) Talpa de pardoseala pentru carucior multifunctional cu functie de spalat cu presiune (1) Accesorii speciale pentru aparate de spalat cu presiune (184)
 
Accesorii Aspiratoare Karcher Profesionale si Consumabile (342) Accesorii Aparate cu Injectie Extractie Karcher de Spalat Covoare si Tapiterie (26) Accesorii Curatitor cu Abur Karcher Profesional si Consumabile (11) Accesorii Masini de Spalat Pardoseala Karcher si Consumabile (278) Accesorii Masini Monodisc Karcher si Consumabile (51) Accesorii si Consumabile Masini de Maturat Karcher si Maturatoare Stradale (97) Accesorii Sablare Karcher (26) Accesorii Karcher si Consumabile pentru Masini de Lustruit si Polisat Karcher (7) Accesorii Karcher si Consumabile pentru Masini de Spalat Piese (15) Accesorii Karcher pentru Masini de Spalat Scari Rulante (13) Accesorii Sisteme Spalatorie Automata cu Perii Karcher (216) Accesorii Karcher de Protectia Muncii (6)
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Aparate de Spalat cu Presiune Karcher Profesionale

 
FR - Accesoriu Karcher de spalare pardoseli si pereti cu presiune Curatare cu inalta presiune a peretilor si pardoselilor ci sistemul inovator antistropire brevetat Karcher. Trei duze rotative spala la cinci cm de suprafata.
 
Furtun de presiune Karcher Furtunuri cu sistem inovator de cuplare si decuplare rapida, patent unicat Karcher 2000. Alegeti Longlife 400 cel mai avansat standard.
 
Furtun de presiune - prelungire Prelungiri de furtun cu racord AVS, brevetat Karcher, inovatie speciala antirasucire pentru durata de viata mult mai lunga a furtunului.
 
Furtunuri de presiune Karcher pentru curatare in domeniu alimentar Furtunuri special fabricate pentru domeniile ce impun standarde HACCP. Invelis exterior special conceput pentru a nu lasa urme.
 
Filtru de apa Karcher pentru curatitoare cu presiune Indispensabil pentru protejarea aparatelor de spalat cu presiune contra impuritatilor din apa de alimentare.
 
Duza de presiune Karcher Forta de curatare mai puternica cu pana la 40% peste presiunea aparatului, unghi de stropire 0º pentru murdarii extreme.
 
Duza rotativa Karcher pentru curatat cu presiune Capacitate de curatare de pana la 10 ori mai mare, interior din compozit ceramic pentru o durata de viata de pana la trei ori mai mare.
 
Duza Power Karcher pentru spalat cu presiune Forta de curatare de pana la 40% mai mare, unghi de stropire de 15º, 25º, 40º pentru toate tipurile de murdarii extreme.
 
Duza tripla Karcher pentru aparate de spalat cu presiune 3 operatiuni cu o singura duza-jet punctiform 0º pentru murdarie persistenta, jet evantai (25º) pemtru spalare de intretinere si pulverizare detergent cu joasa presiune.
 
Accesorii pentru spumare detergenti cu aparate de spalat cu presiune Tehnologie inovatoare de generare a spumei ce usureaza desprinderea murdariilor persistente de pe majoritatea suprafetelor.
 
Pistol de presiune Karcher Efort redus de operare, prin sistemul Easy Press, tehnologie Softgrip-pentru protectia mainii in timpul operarii, AVS-sistem antirasucire.
 
Lance de presiune rotativa Karcher Sistem ergonomic de rotire pentru reducerea uzurii pe operare a lancei de presiune.
 
Lance de spalat cu presiune Karcher Din inox, de diferite dimensiuni si cu maner cu format ergonomic lancea Karcher sigura manuire si izolare optima.
 
Lance Karcher pentru curatare jgheaburi cu presiune Lance cu design special conceput de spalare a jgheaburilor si suprafetelor curbate inacesibile.
 
Curatitor pentru spalat cu presiune butoaie si rezervoare Lance cu duze rotative de spalare a butoaielor si sistem de aspirare pentru golirea apei ce a curatat interiorul butoiului.
 
Furtun si duza pentru desfundat tevi cu aparate de spalat cu presiune Karcher Sistem unic de curatare cu presiune a interiorului conductelor. Avansare in conducta prin forta spoturilor de presiune.
 
Accesorii de sablare umeda pentru aparate de spalat cu presiune Karcher Adauga abraziune jetului de inalta presiune.
Pentru inlaturarea lacurilor, a ruginii si celorlalte tipuri de murdarie persistenta si greu de inlaturat.
 
Cupla rapida Karcher pentru spalat cu presiune Turnata din compozit special rezistent la socuri extreme pentru o durata lunga de viata, accesoriu indispensabil pentru orice tip de cuplaj.
 
Duza abur pentru aparate de curatat cu presiune Karcher Jet plat 50°, pentru lucrari de curatare si topire in regim cu abur, cum ar fi topirea nisipului si pietrisului inghetat sau degivrare.
 
Perie de spalare auto Karcher Perii fine de spalare mecanica activate prin presiunea apei.
 
Accesorii Servo-control Karcher pentru reglare presiune Patent unic Karcher de reglare a debitului si presiunii direct de pe lancea de spalare.
 
Talpa de pardoseala pentru carucior multifunctional cu functie de spalat cu presiune Duza de pardoseala umed - uscat, pentru toate tipurile de aplicatii, 360 mm. Cu role laterale pentru ghidaj facil. Lamele cu peri si lamele de cauciuc.
 
Accesorii speciale pentru aparate de spalat cu presiune Accesoriile Karcher largesc domeniul de utilizare a curatitoarelor cu presiune. Gama se dezvolta permanent pentru a acoperi orice aplicatie.