Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT
Jiffy Steamer in Romania
 

CERE OFERTA KARCHER

Karcher
VREAU SA FIU SUNAT

Accesorii Aparate de Spalat cu Presiune Karcher K

 
FURTUN de presiune pentru aparate Karcher K
Furtunurile originale Karcher garanteaza buna functionare a aparatelor cu presiune ale aceluiasi producator. Un aparat de calitate nu poate fi completat decat de accesorii compatibile de aceeasi calitate.
 
LANCI si PISTOALE de presiune accesorii Karcher K Lancile si pistoalele reprezinta punctele de comanda si reglare a presiunii chiar la mana utilizatorului pentru aparatele de spalat cu presiune.
 
DUZE de spalat cu presiune accesorii Karcher K
Duzele de presiune amplifica puterea de curatare a apei care iese cu presiune din aparat, prin jeturi evantai, punctiforme sau jeturi de apa cu mai multe directii.
 
DUZE de SPUMARE accesorii aparate de spalat cu presiune Karcher K Duza de spumare transforma detergentul lichid intr-o spuma densa care adera pe suprafata si actioneaza mult mai bine pentru ca nu se scurge.
 
FILTRE DE APA accesorii pentru aparate de spalat cu presiune Karcher K Filtre de apa protejeaza pompa de spalat cu presiune de impuritatile din apa si prelungesc durata de viata a aparatului.
 
PULVERIZATOR pentru solutii de detergent Pulverizatorul manual se foloseste pentru a aplica solutiile de curatat sau detergenti pe suprafetele ce urmeaza sa fie spalate.
 
Curatitoare Karcher RACER de SPALAT PE JOS si PERETI cu presiune
Curatitoarele Racer sunt accesorii de cuplat la aparate de spalat cu presiune pentru o curatare mai buna a suprafetelor intinse plane orizontale sau verticale.
 
PERII accesorii pentru aparate de spalat cu presiune Karcher K Perii pentru spalarea cu presiune a masinii, curata cu ajutorul periilor moi si indeparteaza detergentul si murdaria, fara sa zgarie caroseria masinii, motocicletei sau bicicletei.
 
RACORDURI si CONECTORI accesorii aparate de spalat cu presiune Karcher K Racordurile si piesele de conctare sunt parti de lagatura care permit cuplari rapide intre produse din gamele aparatelor de spalat cu presiune pentru acasa.
 
Set accesorii pentru DESFUNDAT TEVI, conducte si burlane cu presiune Seturi de curatare pentru aparate de spalat cu presiune desfunda tevi, conducte si burlane cu ajutorul apei cu presiune si a accesoriilor speciale.
 
Accesorii diverse pentru aparate de spalat cu presiune Karcher K Aparatele de spalat cu presiune dispun de o multime de accesorii care dau un plus de performanta curatari cu apa sub presiune si ajuta in diferite aplicatii cu nevoi speciale.