Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Set curatare Karcher pentru stresini burlane si conducte

Cod produs: 2.642-240.0
Pret: 402 lei
 
Pretul contine TVA
Cantitate:
 
 
Adauga in Cos
Adauga in wishlist
Descriere - Set curatare Karcher pentru stresini burlane si conducte
Sistem inovativ 2 in 1 pentru curatarea stresinilor, burlanelor si conductelor, cu inalta presiune, rapid si fara scara. Contine doua tipuri de capete de presiune: unul pentru desfundarea burlanelor si stresinilor si unul pentru desfundarea tevilor si conductelor infundate. Inainteaza automat, cu ajutor propulsiei jetului cu presiune, indepartand cu eficienta murdaria intalnita in cale. Cu furtun de inalta presiune de 20 metri, super flexibil. Clema de fixare pentru curatitorul de stresini si burlane. Potrivit pentru aparatele de spalat cu apa sub presiune din Karcher K2 - K7.

Imaginile produsului Set curatare Karcher pentru stresini burlane si conducte, cod 26422400 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror accesorii Karcher casnic si consumabile fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.