Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Masina generator de peleti de gheata carbonica Karcher IP 55

Cod produs: 1.574-110.0
Pret: 213.605 lei
 
Pretul nu contine TVA
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Dimensiuni produs:1150x600x1300 L x l x h (mm)
Putere:1.6 kW
:Rezervor COâ‚‚ faza lichida 13-21 bar

Beneficii utilizator

Utilajele Karcher pentru produs gheata carbonica, IP 55, IP 120 si IP 220, sunt ideale orice cantitate de peleti de gheata de care ati avea nevoie Gheata carbonica produsa de catre utilajele Karcher poate fi folosita pentru mentinerea temperaturii scazute a produselor sensibile la caldura (ex in industria alimentara)
Cutia pentru transportul si depozitarea granulelor de gheata carbonica de la Karcher este disponibila în doua variante: ca o cutie de unica folosinta fabricata din polistiren - pentru pana la 25 kg de gheata uscata si ca o cutie ce poate fi refolosita, fabricata din polipropilen expandat (PPE) pentru pana la 100 kg de gheata carbonica

Descriere

Agregatele de la Karcher pentru producerea peletilor de gheata au un cadru din otel superior foarte robust. Campul de control este aranjat intr-o privire de amsamblu buna si manuibila printr-un singur buton. Agregatele granulate ofera un control electronic cuprinzator al starii sistemului. Astfel sunt urmarite de exemplu nivelul uleiului, temperatura uleiului, suprasolicitarea motorului etc, iar eventualele disfunctionalitati sunt indicate prin becuri de control. Pe deasupra printr-un manometru sunt indicate presiunea hidraulica si cea a CO2. Instalare: Pentru actionarea agregatelor granulate de la Karcher este necesar un rezervor pentru CO2. Acesta poate fi inchiriat de la furnizorii de CO2. Avantaje: Prin posibilitatea alegerii momentului de producere a peletilor de gheata, curatarea efectuata cu echipamentele de sablat cu gheata carbonica de la Karcher este cu atat mai mare cu cat sunt acestia sunt mai proaspeti in momentul utilizarii lor. Astfel poate fi scurtat si timpul necesar curatarii in cazul utilizarii peletilor de gheata proaspeti fata de cei mai vechi cu jumatate. Gheata carbonica din productie proprie economiseste pe langa planificarea logistica costisitoare si costuri pentru achizitionare si depozitare. Agregatele granulate de la Karcher gasesc nu doar utilizare profesionala la utilizatorii aparatului IB 15/80 in turnatorii, tipografii, vopsitorii de materiale sintetice sau in multe alte domenii industriale, ci isi gasesc utilizarea si acolo unde trebuie racite cu gheata carbonica produse cu o sensibilitate mare la caldura.

Aplicatii Masina generator de peleti de gheata carbonica Karcher IP 55

Productia de gheata carbonica pentru: - curatarea cu gheata carbonica - industria alimentara, catering, industria piscicola, industria de gheata, laboratoare, racirea vinurilor - racirea alimentelor in avioane, pe vapoare

Categorii de accesorii pentru Masina generator de peleti de gheata carbonica Karcher IP 55

Detalii tehnice

Dimensiuni produs: 1150x600x1300 L x l x h (mm) Putere: 1.6 kW
: Rezervor COâ‚‚ faza lichida 13-21 bar Cadru: Inox
Capacitate: 55 kg/h Forma peleti gheata: 3 mm, 16 mm
Frecventa: 50 Hz Greutate cu accesorii: 0
Greutate fara accesorii: 147 kg Lungime cablu: - m
Numar faze: trei faze Tensiune alimentare: 400 V

Imaginile produsului Masina generator de peleti de gheata carbonica Karcher IP 55, cod 15741100 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.