Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Classic

Cod produs: 1.574-001.0
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Dimensiuni produs:768x510x1100 L x l x h (mm)
Putere:0.6 kW
Cadru:Inox

Beneficii utilizator

Golire automata a ghetii reziduale
Rezervorul in care este colectata gheata reziduala, este golit prin apasarea unui simplu buton. Astfel se evita inghetarea echipamentului dupa terminarea lucrului
Afisaj clar
Indicare simpla a valorilor ce pot fi modificate. Operare usoara datorita butoanelor mari si a controlului electric.

Descriere

Aparatul IB 7/40 Classic: Aparatele de curatat cu gheata carbonica de la Karcher conving prin prelucrarea loc de mare valoare. Toate componentele utilizate corespund celor mai inalte standarde de calitate. Tehnologia de dozare bine gandita garanteaza o curatare de incredere fara a ingheta masina. Aparatele de curatat de la Karcher sunt concepute pentru utilizarea continua. In incercari numeroase, teste pe teren si utilizari continue este asigurata siguranta de incredere a aparatelor. Ghidajul de aer a aparatului IB 7/40 Classic a fost otimizat din punct de vedere al fluxului tehnic, astfel incat aerul comprimat avut la dispozitie sa fie transportat prin aparat catre duza cu pierderi minime. Astfel se atinge cu aparatul IB 7/40 Classic chiar si la presiuni scazute si consum scazut de aer (max. 3,5 m

Aplicatii Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Classic

Injectie turnata din plastic. Solutie de curatare pentru: matrite de injectie direct in masina. Murdarii: agenti de mulaj, grasimi, ulei, reziduuri de cauciuc, poliuretan, termoplastice. Industria auto, industria maselor plastice, masini, turnatorii. Solutie de curatare pentru: turnatorii, matrite, pentru intretinere: linii de productie, masini, motoare, puncte de sudura. Murdarii: reziduuri de silicon, cauciuc, poliuretan, termoplastice, puncte de sudura, grasimi, ulei, vopsea. Industria alimentara, industria farmaceutica, industria cosmeticelor. Solutie de curatat pentru: sisteme de umplere si mixere, linii de productie si masini de manipulare (banda de transport dintr-o brutarie), curatarea containerelor, curatarea suptoarelor, masinilor auxiliare. Murdarii: ulei ars, rasina, lecitina, depunderi si cruste, etc. Tipografii, ateliere de reparatii, dealeri scondhand: Solutii de curatare pentru: prese de printare, masini de suport rotogravura, cilindri, cuve de cerneala, instrumente auxiliare. Murdarii: cerneala si tus uscat, ulei, grasimi, etc. Autoritati locale. Solutii de curatat pentru: scati, graffiti, guma de mestecat, curatari fatade. Industrie electrica: Solutie de curatat pentru: intretinerea generatoarelor electrice, turbine, cabine (ex, dupa un incendiu) Industria de ambalare: Solutie de curatare pentru: linia de productie si ambalare, sisteme de manipulare, masinarii.

Categorii de accesorii pentru Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Classic

Detalii tehnice

Dimensiuni produs: 768x510x1100 L x l x h (mm) Putere: 0.6 kW
Cadru: Inox Calitate aer: aer uscat, fara ulei
Capacitate gheata carbonica: 15 kg Conexiune aer comprimat: Cupla DIN3238
Consum gheata carbonica: 15-50 kg/h Debit aer: 0.5-3.5 m³/min
Diametru peleti gheata carbonica: 3 mm Greutate fara accesorii: 69 kg
Lungime cablu: 7 m Nivel zgomot: 99 dB(A)
Presiune aer: 2-10/0.2-1 bar/Mpa

Imaginile produsului Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Classic, cod 15740010 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.