Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Advanced

Cod produs: 1.574-002.0
Pret: 96.924 lei
 
Pretul nu contine TVA
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Dimensiuni produs:768x510x1100 L x l x h (mm)
Putere:0.6 kW
Cadru:Inox

Beneficii utilizator

Golire automata a ghetii reziduale
Rezervorul in care este colectata gheata reziduala, este golit prin apasarea unui simplu buton. Astfel se evita inghetarea echipamentului dupa terminarea lucrului
Afisaj clar
Indicare simpla a valorilor ce pot fi modificate. Operare usoara datorita butoanelor mari si a controlului electric.

Descriere

Noul aparat Ice Blaster IB 7/40 Advanced de la Karcher convinge prin puterea sa de curatare. Tehnica fluidica este astfel optimizata, incat si la presiuni mici de aer rezultatele de curatare sa fie extraordinare. Ca si toate aparatele Ice Blaster de la Karcher, aparatul IB 7/40 Advanced convinge prin siguranta si credibilitate. Curatarea cu gheata carbonica cu aparatul Karcher IB 7/40 Advanced inseamna utilizare fara intreruperi nedorite. Nou este printre altele si golirea integrala a rezervorului, care se efectueaza foarte usor prin apasarea unui buton. Prin constructia sa compacta poate fii manevrat cu usurinta si in zone stramte.

Aplicatii Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Advanced

Vopsitorii pentru materiale sintetice: Solutii de curatare pentru : forme de vopsit direct in masina. Murdariri: substante separatoare, substante de incleiat, substante gresante, ulei, resturi de cauciuc, poliuretana sau termoplast. Industria auto, industria materialelor sintetice, constructia de masini, turnatorii: Solutii de curatare pentru : turnatorii (de exemplu cutii de miez), forme pentru turnare, lucrari de intretinere (de exemplu linii de productie, masini, motoare, sisteme de actionare), forjari in matrite. Murdariri: substante de legat / separate, resturi de silicon / cauciuc / poliuretan / termoplast, ajutaj de sudura, substante gresante, ulei, vopsea, etc. Industria alimentara, industria farmaceutica, inustia de cosmetice: Solutii de curatare pentru : utilaje de umplere si de omogenizare, linii de productie si sistemen de manuire (de exemplu banda de transport in bruterii), curatarea rezervoarelor, curatarea cuptoarelor. Murdariri: calaminari, ulei ars, substante gresante, rasina, lecitina, crustificari. Tipografii, comercianti de masini second-hand, personae autorizate pentru punere in functiune: Solutii de curatare pentru: masini de tiparit si periferiile lor, cilindru de presiune, scule. Murdariri: cerneala uscata, ulei, substante gresante. Utilizari comunale: Solutii de curatare pentru: scari rulante, grafiti, guma de mestecat, curatarea fatadelor. Industria electronica: Solutii de curatare pentru: lucrari de electronica la generatoare, turbine, tablouri electrice (de exemplu dupa un incendiu). Industria de ambalaje: Solutii de curatare pentru: linii de productie si sisteme de manuire, utilaje

Categorii de accesorii pentru Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Advanced

Detalii tehnice

Dimensiuni produs: 768x510x1100 L x l x h (mm) Putere: 0.6 kW
Cadru: Inox Calitate aer: aer uscat, fara ulei
Capacitate gheata carbonica: 15 kg Conexiune aer comprimat: Cupla DIN3238
Consum gheata carbonica: 15-50 kg/h Debit aer: 0.5-3.5 m³/min
Diametru peleti gheata carbonica: 3 mm Greutate fara accesorii: 70 kg
Lungime cablu: 7 m Nivel zgomot: 99 dB(A)
Presiune aer: 2-10/0.2-1 bar/Mpa

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aparat de sablat cu gheata carbonica Karcher IB 7/40 Advanced, cod 15740020 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.