Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Pompa de butoi Karcher BP 1 Barrel Set

Cod produs: 1.645-465.0
Pret: 505 lei
 
Pretul contine TVA
Cantitate:
 
 
Adauga in Cos
Adauga in wishlist
Debit maxim:< 3800 l/h
Inaltime max. de transport/Presiune:11/1.1 m/bar
Putere maxima motor:400 W

Descriere

Setul ideal pentru incepatori consta intr-o pompa de butoi Karcher BP 1 Barrel Set, un furtun PrimoFlex original Karcher de 1/2", un pistol pentru stropit si doua racorduri universale, dintre care unul cu sistem antiscurgere Aqua Stop. Pompa submersibila pentru butoi BP 1 Barrel Set este inlocuitorul dumneavoastra eficient la irigarea gradinii, scapand de efortul si disconfortul caratului bidoanelor excesiv de grele de apa pentru irigare. Folosirea apei de ploaie acumulata in butoaie este ecologica si eficienta pentru buzunarul dumneavoastra. Economia de energie o realizati cu ajutorul butonului de pornire-oprire care permite controlul perfect al functionarii pompei. Tehnologia de realizare a furtunului fara ftalati (substanta de inmuiere) este benfica pentru sanatatea dumneavoastra.
Cu pompa inovativa de butoi, BP 1 Barrel Set Karcher faceti economie cand va irigati gradina confortabil si ieftin cu apa imbogatita cu nutrienti din sursa pluviala. Aceasta pompa de irigare va scuteste de efortul de a cara canistre grele pentru folosirea apei colectate in butoaie si de costuri suplimentare cand folositi apa potabila pentru irigarea gradinii dumneavoastra. Aceasta pompa va ofera un debit crescut al apei pompate de pana la 3800 l/h. Pachetul BP 1 Barrel Set contine pe langa pompa de butoi cu buton de pornire/oprire directa pe clapeta de prindere si un furtun de inalta fiabilitate Primi Flex, de 15 m si 1/2", pistol de stropire, conector universal pentru furtun cu dispozitiv anti curgere Aqua Stop.

Detalii tehnice

Debit maxim: < 3800 l/h Inaltime max. de transport/Presiune: 11/1.1 m/bar
Putere maxima motor: 400 W Dimensiuni produs: 172x137x266 L x W x H (mm)
Adancime maxima de scufundare: 7 m Cablu electric: H05RN-F/10 m
Granulatie maxima: 1 mm Greutate fara accesorii: 4.2 kg
Temperatura maxima la livrare: 35 °C

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Pompa de butoi Karcher BP 1 Barrel Set, cod 16454650 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror aparate Karcher de curatenie pentru acasa fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.