Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv de Spalat pardoseala de Samponat si Curatat mocheta cu Viteza de 180 rpm cu Latime de Lucru 330 mm

Cod produs: 1.291-220.0
Pret: 3.940 lei
 
Pretul nu contine TVA
Cantitate:
 
 
Adauga in Cos
Adauga in wishlist
Dimensiuni produs:500 L x l x h (mm)
Putere:700 W
Frecventa:50 Hz

Aplicatii Monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv de Spalat pardoseala de Samponat si Curatat mocheta cu Viteza de 180 rpm cu Latime de Lucru 330 mm

Abrasion-proof bumper. Saving of furniture and walls against damages. Cable storage at the machine and devices for the mounting of the RM-tanks. Facilitates the mounting of accessories as well as the storage of the machine. Easy change of brushes. Low wear conection system (metal/metal) allows a long life-time. Robust planetary gear. Optimal turning moment with high capability. The central placed drive proveds an even contact pressure and a smooth running of the machine. The operating of the machine is faciltated by an easy handling.

Categorii de accesorii pentru Monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv de Spalat pardoseala de Samponat si Curatat mocheta cu Viteza de 180 rpm cu Latime de Lucru 330 mm

Detalii tehnice

Dimensiuni produs: 500 L x l x h (mm) Putere: 700 W
Frecventa: 50 Hz Greutate: 31 kg
Inaltime de lucru: 90 mm Latime de lucru: 330 mm
Nivel zgomot: 63 dB(A) Tensiune alimentare: 220-240 V
Viteza rotatie perie: 180 rpm

Detergenti pentru Monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv de Spalat pardoseala de Samponat si Curatat mocheta cu Viteza de 180 rpm cu Latime de Lucru 330 mm

Imaginile produsului Monodisc Karcher BDS 33/180 C Adv de Spalat pardoseala de Samponat si Curatat mocheta cu Viteza de 180 rpm cu Latime de Lucru 330 mm, cod 12912200 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.