Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Curatitor suprafete Karcher T-Racer T 7 Plus

Cod produs: 2.644-074.0
Pret: 548 lei
 
Pretul contine TVA
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Descriere - Curatitor suprafete Karcher T-Racer T 7 Plus
Karcher T-Racer T 450 este ideal pentru curatarea fara stropire a suprafetelor plane, de exemplu: terase si ziduri din piatra sau lemn. Cu duza suplimentara Power pentru curatarea eficienta a colturilor si maner suplimentar pentru curatarea suprafetelor verticale, cum ar fi portile garajului. Cu posibilitate de reglare a distantei dintre duze si suprafata curatata. T 450  este potrivit cu orice aparat de spalat cu presiune casnic Karcher K2 pana la K7. T-Racer T 450 are incorporat sistemul Plug 'n' Clean ce ajuta la trecerea pe alte tipuri de detergent.Vine in dotarea standard cu 1L detergent universal.

Produse din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Curatitor suprafete Karcher T-Racer T 7 Plus, cod 26440740 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror accesorii Karcher casnic si consumabile fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.