Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aspirator Karcher NT 45/1 Tact Te M profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide cu Sistem Automat de curatare a filtrului

Cod produs: 1.145-837.0
Pret: 3.462 lei
 
Pretul nu contine TVA
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Cuva aspirator:45 litri
Putere de aspirare:230/23 mbar/kPa
Putere maxima aspirare:up to 1380 W

Beneficii utilizator

Sistem TACT (curatare automata a filtrului)
Filtrul se curata singur cu puternice explozii de aer. Acest proces automat de curatare a filtrului garanteaza putere constanta de aspirare Beneficiu suplimentar: costuri de intretinere scazute, viata filtrului prelungita
Sistem electronic de monitorizare a debitului
Pentru mentinerea si monitorizarea unui flux de aer constant 20 m/s

Descriere

Aspirator umed / uscat compact Karcher NT 45/1 Tact Te H, performant si robust este dotat cu un sistem de curatare a filtrelor unic, extrem de eficient si complet automat care permite aspirarea cantitilor mari de praf fin fara ca activitatea sa fie intrerupta si cu putere de aspirare la un nivel ridicat si constant. Aspirator este inpamantat pana la stutul furtunului de aspirare - sistem antistatica - fiind dotat inclusiv cu accesorii conductoare electrice, incluse in livrare, pentru reducerea incarcaturii electrostatice in cazul prafurilor uscate. Sculele electrice pot fi racordate la priza incorporata. Aspirator este dotat cu accesorile sale pentru clasa de praf M. El poate fi deasemenea utilizat ca si aspirator umed pentru aspirarea lichidelor.

Aplicatii Aspirator Karcher NT 45/1 Tact Te M profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide cu Sistem Automat de curatare a filtrului

Grupele tinta pentru aceste aspiratoare sunt mestesugarii, domeniul automotiv (tichinigerie, atelier), restaurari precum si diferite ramuri industriale, ca industia chimica si farmaceutica si industria materialelor sintetice.

Categorii de accesorii pentru Aspirator Karcher NT 45/1 Tact Te M profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide cu Sistem Automat de curatare a filtrului

Detalii tehnice

Cuva aspirator: 45 litri Putere de aspirare: 230/23 mbar/kPa
Putere maxima aspirare: up to 1380 W Dimensiuni produs: 520x380x695 L x l x h (mm)
Debit aer: 61 l/s Diametru standard: 35 mm
Greutate: 13.5 kg Lungime cablu: 7.5 m
Nivel zgomot: 67 dB(A)

Aparate din aceeasi Categorie

Imaginile produsului Aspirator Karcher NT 45/1 Tact Te M profesional Industrial Umed Uscat pentru Pulberi prafuri si lichide cu Sistem Automat de curatare a filtrului, cod 11458370 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror echipamente profesionale de curatenie fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.