Karcher Produse de Curatenie
 • De incredere
  Ermach.com este cel mai specializat website in domeniul curateniei profesionale din Romania.
  "Fii responsabil cu banii clientului si ajuta-l sa ia cea mai buna decizie, multumirea clientului este proprietatea noastra cea mai de pret."
 • Cunostinte Tehnice Solide
  Avem cunostinte tehnice deosebit de solide in domeniul curateniei profesionale.
  "Clientii nostri trebuie sa isi rezolve eficient si cu costuri corecte necesitatea pe care o au in domeniul curateniei."
 • Experienta pentru folosul clientului
  Managerul serviceului nostru este cel mai experimentat tehnician Karcher din Romania.
  "La service este ca la doctor, cu cat ai mai multi pacienti multumiti cu atat esti mai cautat si renumit."
 • Bun simt si responsabilitate
  Ne asumam intotdeauna orice decizie pe care o luam si raspundem intotdeauna la telefon.
  "Nu promitem niciodata ceea ce nu putem sa oferim, multumirea clientului inseamna castigarea loialitatii si increderii clientului."
 • Atmosfera calda de lucru
  Fiecare angajat Ermach isi da concursul sa fiti multumiti de colaborarea cu noi.
  "Clientii nostri sunt cei datorita carora ne desfasuram activitatea, prin urmare nu exista aspect mai important decat multumirea clientilor nostri."
   

Aparat de maturat Karcher S 750

Cod produs: 1.766-910.0
Pret: 1.427 lei
 
Pretul contine TVA
Click aici pentru oferta personalizata!
Adauga in wishlist
Randament maxim:2500 m²/h
Greutate, gata de functionare:13 kg
Latimea de lucru a periei laterale:700 mm

Descriere

Aparatul de maturat Karcher S 750 matura de 5 ori mai repede decat matura conventionala fara a mai fi nevoie sa va aplecati si foloseste un spatiu de depozitare redus. Acestea sunt doar cateva dintre avantajele masinii de maturat Karcher S 750. Aceasta matura robusta este extrem de usor de impins si manevrat, iar mizeria si praful sunt tinute in rezervorul incorporat pentru mizerie: "usor, repede si curat!" Maturatoarea Karcher S 750 are in dotarea standard o perie laterala si o perie centrala care curata pe o latime de 700 mm. Peria laterala este dotata cu peri extra-lungi pentru adunarea mizeriei din colturi si margini si poate fi reglata in functie de gradul de tocire. Manerul maturatorii Karcher S 750 poate fi ajustat in functie de inaltimea utilizatorului in doua trepte. Manerul de impingere se poate aduce rapid si simplu intr-o pozitie optima de depozitare, iar recipientul de murdarie se scoate foarte simplu in vederea golirii - se apuca, se ridica si gata.

Detalii tehnice

Randament maxim: 2500 m²/h Greutate, gata de functionare: 13 kg
Latimea de lucru a periei laterale: 700 mm Latimea de lucru fara peria laterala: 480 mm
Rama: Plastic/ Plastic Recipient gunoi: 32 l

Imaginile produsului Aparat de maturat Karcher S 750, cod 17669100 au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica detaliile oricaror aparate Karcher de curatenie pentru acasa fara notificare. Totodata ne rezervam dreptul de a modifica fara notificare orice detalii cu privire la accesorii, consumabile si detergenti Karcher.